penaltıları çıkarınca 200 golü falan gider heralde ronaldonun

penaldo yakıştırmasıyla kafa bulmalar ronaldo'ya aslında + olarak yazılmalı . her forvet penaltı atacak kabiliyete tekniğe soğukkanlılığa sahip değil.
bu bir eksiklik değil bilakis komple özelliklere katkıdır.

penaldo yakıştırmasıyla kafa bulmalar ronaldo'ya aslında + olarak yazılmalı . her forvet penaltı atacak kabiliyete tekniğe soğukkanlılığa sahip değil.

Övmek için fazla abartıyorsun. Üstteki yorumların da hiç bir şekilde objektif değil. Penaltı atmak artı yazılır komedi bir yorum.

Neyse yıl 2017 oldu hala bu ikiliyi kıyaslama çabasına girmek abes en başta zaten, çürütme zahmetine girmeyeceğim o yüzden.

Littlehales, Ronaldo’nun sahadaki performasını nasıl yükselttiklerini şöyle açıklıyor:
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]– 8 saat sürekli uyku sağlıklı değil. Özellikle 13.00- 15.00 arasında verimi azaltıyor. Ronaldo, her biri 90 dakikadan günde beş sefer, toplam 7,5 saat uyuyor.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]– Her uykudan önce çarşaf, nevresim, yastık kılıfı değiştiriliyor.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]– Anne karnındaki bebek pozisyonunda yatıyor. Yan ve dizleri karnına çekik vaziyette uyuyor.[/FONT]

Messi'nin atamadığı 2 penaltı sebebiyle 2 kez CL'den acı şekilde elendiğini unutuyorlar.
Penaltı atmakta belli bir vasıf ister.

Gerçek Kaptan NANDO!

Goal Türkiye‏@GoalTurkiye
Yılın en iyisi!

DM2RnbNXkAgAZah.jpg

DOdghYnX0AABTA8.jpg

Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo 4. kez baba oldu. Ronaldo, yeni doğan kız çocuğuna "Alana Martina" ismini verdi.

Her türlü atıyor, yakın köşeyi görünce affetmiyor adam... en fazla çocuk sahibi futbolcu olmaya aday.

Her türlü atıyor, yakın köşeyi görünce affetmiyor adam... en fazla çocuk sahibi futbolcu olmaya aday.

Fenerbahçe’yi yenen Sivasspor’un Brezilyalı antrenörü Roberto Carlos İtalyan La Gazzetta diello Sport’a geniş kapsamlı bir röportaj vererek “İki evlilik yaptım 8 çocuğum var ama inanın kaç anneden işte onu unuttum. Bir Meksikalı bir Macar gerisi Brezilyalıydı sanırım ya altı ya yedi” dedi.

[FONT=&quot]Cristiano Ronaldo: "7 çocuk yapmak ve 7 Ballon d'Or kazanmak istiyorum. Futbol oynadığım sürece kazanabileceğim her şeyi kazanmak istiyorum."[/FONT]

Cristiano Ronaldo bugün attığı 2 golle, 7 yıl üst üste 50 gol barajını aşan ilk oyuncu olmuş.

2011
1f449.png
60 gol

2012
1f449.png
63 gol

2013
1f449.png
69 gol

2014
1f449.png
61 gol

2015
1f449.png
57 gol

2016
1f449.png
55 gol

2017
1f449.png
51+ gol

Dünyanın en iyi futbolcusudur. Muhteşem bir futbolcu.

Geri
Üst Alt