Cristiano Ronaldo: "Brezilya'da oynasaydım 5 Dünya Kupası kazandırırdım."

Mehmet Eroğlu

Galatasaray Ağası
Ulubatlı Souness
cristiano-ronaldo-portugal-2019_192xiaqc0rctz1xo9ond71bb59.jpg

Cristiano Ronaldo, Juventus'taki takım arkadaşı Brezilyalı Danilo'ya iddialı bir açıklamada bulundu.
Juventus'un Brezilyalı yıldızı Danilo, DAZN'a özel açıklamalarda bulundu.
Cristiano Ronaldo ile aynı takımda oynamaktan onur duyduğunu söyleyen Danilo, "Onun gerçekten hayranıyım. Bazen bana 'Brezilya Milli Takımı'nda oynasaydım 5 tane daha Dünya Kupası kazanırlardı' diyor açıklamasında bulundu.
Portekizli yıldız ile Real Madrid'de de birlikte oynayan Danilo, "Hayatındaki tüm ayrıntılara gerçekten dikkat ediyor. Elde ettiği başarılar tesadüf değil" dedi. /goal

Coğrafya insanın kaderidir Cristiano cum. Bende Kanada ya da İskandinav ülkelerinde olsam para sıçıyordum.

Messi, İspanya adına oynasa kim bilir neler yapardı.. Düşünemiyorum. Üstelik öyle bir imkanı da vardı. Kendisi Arjantin için oynamak istedi.

Özünü inkar eden... Messi de ispanya icin oynasa 2si garanti muhtemelen 3 tane vardi. Almanya 7 tane döşerken agliyor olurdun sahada dünyanin en balon oyuncusu, teknikten yoksun penaltı golcüsü saklabano

Aşırı ısmarlama işler yapmaya başladı Ronaldo. Komedi şu açıklama.

abartmış tabi ki ama çok daha büyük bir fark yaratabilirdi belki

bu tarz oyuncuları hep çevresinde en kaliteli topçularla ve en uygun sistemiyle izlemek isterim

Bu arada brezilyada oynasaydi bu kadar gol atamazdi milli takimla, adamlar elemelerde uruguay arjantin siliyle falan oynuyor, avrupadaki gibi Lüksemburg, Lihtenştayn falan yok gol kasabilecegin

Juve'ye ŞL kazandırırsa bu dediği ciddiye alınabilir, Juve'nin az buz kadrosu yok sahne ronaldonun hadi bakalım.

2006 ve 2018'i kazanabilirlerdi ama 2010 ve 2014 imkansiz

Geri
Üst Alt