çuf çuf hoca

Hasan Çam

Ulubatlı Souness
Haq Khatteb Hussain Ali, nam-ı diğer "Cuf Cuf Hoca", özgün şifa teknikleriyle sosyal medyada geniş kitleler tarafından izleniyor ve tartışılıyor. 1979 yılında Murree kentinde dünyaya gelen 44 yaşındaki Hussain Ali, Dum ve Dua (nefes ve dua) uygulamalarıyla şifa dağıtıyor. Balawara Shareef ve Kallar Saidan'daki Aastanalarına gelen ziyaretçilere yönelik bu özel şifa yöntemleri, onu "Qalandar e Douraan" (Çağın Kalenderi) ve "Sipah Salar e Aqeeda e Tajdar e Khatum e Nabuwat" (Peygamberlik Mührünün İnancının Savunucusu) gibi mistik unvanlarla tanınır hale getirdi.

A5B5CE9A-E747-4455-873D-3F18113F4DDC.jpeg
Sufi geleneğindeki bu özgün liderlik pozisyonuyla, Pakistan'ın Pencap Eyaleti'nde bulunan tarikat merkezinde binlerce müridi toplayarak, onlara özgü sesler çıkararak şifa dağıtıyor.

Hussain Ali'nin çıkardığı "Cuf Cuf" sesleri, özellikle yankı efekti verilmiş ses sistemleri aracılığıyla büyük bir ilgi çekiyor. Bu sesler, kendisine Pakistan sınırlarının ötesinde de bir ün kazandırmış olup, yankı efekti verilmiş ses sistemi sayesinde "Duf Duf" şeklinde mikrofona söyleniyor ve "Cuf Cuf" gibi algılanıyor, bu da ona "Cuf Cuf Hoca" veya "Duf Duf Hoca" lakabını kazandırmıştır.

Ayağımdaki bir türlü geçmeyen siğili geçirmesi için kendisine gideceğim gibi görünüyor.

Youtubcu elaman fbli izleyipte para kazandırmıyım en iyisi

influencer dünyasının kendi içindeki birbirinden etkileşim alışverişi işleri.

su çiçeği ulan o.

Böyle tükürerek şifa arayan birisi vardı çalıştığım yerde. Ayağında yara mı ne vardı, tükürtürdü sonra enfeksiyon kaptı. 1 hafta hastanede yattı mal.

Şöyle bir tezgah kurup sakalımıza bakamadıkya

Zona sanki ama bilemedim 🤷‍♂️
Sona sinir sistemine yerleşen bir virüs ile ortaya çıkan hastalık değil mi ya. Üst karın bölgesinde yoğun olarak kendini gösterir diye biliyorum.
Bu tüm vücut kopmuş gibi.
O bölgeye özgü insanların bağışıklığı olan su çiçeği mutasyonu sanki

Geri
Üst Alt