Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 22 Yaralı | Kara harekatı başladı

Cevap: Çukurca’da Saldırı | 26 Şehit, 22 Yaralı

15 leş var şuanda..yetmez..150 olsun kansızlar!!

Bi türk vatandaşı olarak devletimizin (varsa tabi bi devlet!) acizliginden gucsuzlugunden ve caresizliginden utanıyorum. Sen teröristi meclisine sok herturlu imkanı onlara sagla sonra senin vatandaşını insanını askerini oldursunler ve sen buna yıllardır ve yıllardır acımız buyuk diye geciştir.Aslında buraya ne kufurler yazılır ama.

Birde şu var.Biri bana şunu acıklasın.Neden guneydoguda karakollar var.Karakol ne işe yarar. Bana gore karakol teroristin oldugu yere 3-5 hedef asker veya kurban koymaktan başka bişey degildr.Dagın başına karakol yapıosn koyuyosun oraya 3-5 tane asker teroriste resmen acık hedef gel vur benim askerimi oldur diyosun.Bunun aksini soyliyebilecek varmıdır. Guneydoguda halk neden terorist oluyor sizce? Tabiki pkkya kendi istegiyle katılan var ama bide şu var.Terorist orda devletten daha guclu hatta bir devlet bile yok orda.Halk pkkdan korkuyor ve devletin olmadıgını onları savunamayacagını biliyor. Pkk boyle tehditle ve korkuyla bircok vatandaşımızıda kendi tarafına alıyor.Sen devlet olarak kendi sınırların icinde halkını koruyamazsan pkkda her boku yapar.

Allahın dagına siktiri boktan karakollar yapıosn herturlu rokete agır atese dayanıksız hergece hellaleşerek yatan askerler pkknın acık hedefi gel benim askerimi oldur diyosun.Sonrada cıkıp acımız buyuk bimlemle.Hadi lan ordan devlet bu işin bitmesini istiyorsa bende ne oliym.Cokmu zor oraya bir ordu yıgmak ve karakol olayını kaldırmak? 10-15 asker olacagına buyuk askeri birlikler koy herturlu donanımlı ve ordu heryerde olsun bak bakalım nasıl oluyor durum.Tabiki saldırılar olur ama halk kendini guvende hissedecektir ve tehditlerden korkmayıp burda devletimiz bizi korur diyebilecektir.Ben normal bi vatandaş olarak bunları biliyorsam gorebiliyorsam devlet 100 mislini goruyordur ama hep aynı nakarat.Ben gercekten inandıgım olay devlet teroru bitirmek istemiyor.

yine başlamışız dağı taşı bombalamaya.

havan saldırısı yapılmıs safak.nerden ogrendıgımı bosver kardesım.

2 hafta once arkadasımla konustum.abı havan salladılar ucuz atlattık demıstı.

2 hafta once yokladılar.resmen nabız yokladılar.

Dun gece de saldırdılar.ve can dostum,kardesım sehıt dustu...

Başımız saolsun. Ne denebilirki. Birşey yapamıyoruz. Ancak izliyoruz, izlettiriliyoruz.

Habertürk'te jöleli bir eleman var Türkiye'nin sınırını Irak'ın 150 km içlerine düzlüklerine kadar taşıyacağını söylüyor böylece Kandil bizim sınır sınırlarımız içinde kalıcakmış böyle bir şey olabilir mi mümkün mü Irak buna izin verir mi?

``Terörle mücadelemiz kararlılıkla sürecek,intikam büyük olacak rererörö`` yapan siyasetçi hırtların kıçlarına sticky bomb yapıştırıp kaçmak istiyorum.Yeter lan klişenizi seveyim sizin.Artık birşeyler yapmak lazım.Gerçi sürekli böyle söylüyoruz ama icraat yapacak olanlar oturup kıçlarını yaymakla meşgul,ha bir de jetlerle boş dağlar bombalanıyor tabi.Böyle bitirecekmişiz terörü.Lan dağdaki terörü bitirsen ne olacak,şehir yapılanması ne olacak peki?10'ar 10'ar doğuruyorlar anasını satayım zaten.Kökten bir çözüm gerekli artık.

bu işin çözümü belli....silahlanmak lazım.

Acil bir şekilde şu içerdeği köpeği Amerikanın Saddam Hüseyine,Bin ladine yaptığı gibi gebertmek lazım

Cevap: en cok üzülerek actıgım konu...

Anlatmak, bende yaparım demek vs. çok kolaydır. Ancak anlatmak, konuşmak yetmez, yapmak için gerçek bir lider olmak, gerçek bir yüreğe ve zekaya sahip olmak gerekir.

Ve ne yazık ki, bizim Mustafa Kemal Atatürk ve son peygamber Ecevit dışında, böyle bir liderimiz olmamıştır.

Özal ($) görmüş biz Atatürkçüler, Atatürkçülüğün anlamını kaybetmişiz.

Bir kere oy vermişliğim yok, bugün olsa verirmiydim onuda bilmiyorum. (Kalan kısım editlendi. A.T)

Cevap: en cok üzülerek actıgım konu...

Üç Kurşunluk Opera isimli bu oyunda, Ferhan Şensoy'un yaptığı bu konuşma hiç bu kadar anlam kazanmamıştı.

- "Atatürk bizim gibi dallama değildi..."

[video=youtube;D01ewBn2cQQ]https://www.youtube.com/watch?v=D01ewBn2cQQ[/video]

Ey Türk Gençliği!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Mustafa Kemal Atatürk

20 Ekim 1927

Belkide izin almanın vakti çoktan geçmiştir Şafakım. Bir kere çıktı bir Generalimiz suriye vermiyorsa biz girer Apoyu alırız dedi Apo nereye kaçacağını şaşırdı. Yeniler bilmez sen hatırlarsın. Suriyeninde paçası tutuşmuştu. Sen yeterki kararlı ol. Ama nerde o yürek nerde o erkek nerde o iktidar?

Habertürk'te jöleli bir eleman var Türkiye'nin sınırını Irak'ın 150 km içlerine düzlüklerine kadar taşıyacağını söylüyor böylece Kandil bizim sınır sınırlarımız içinde kalıcakmış böyle bir şey olabilir mi mümkün mü Irak buna izin verir mi?

1 gece onceden havanların kurulmasında,sılahların yamaclara yerlestırılmesınde pkklı kopeklere yardım etmısler.sımdı o sahıslar tespıt edılmeye calısılıyormus.o havanlar kurulana kadar nerdeydık.

heronlarla gormuş,çoban sanmıştır askeriyemiz! ulan nefretim var nefretim!boşu boşun bu kadar can gidiyor. (Edit -> A.T)

50 haberleri geliyor.

Bu nasıl bir acı.Bu günden itibaren hayat normal akmamalı artık.Lanet olsun kökünü kazıyana kadar,tek bir tanesi kalmayana kadar bu ülkede hiçbirşey normal olmamalı.Televizyonda başka birşey konuşulmamalı.Yeter.Aman haber yapmayın terörün istediği bu zırvalıklarından bıktım.

Yine onlarca insan hayatında yaşayıp yaşayabileceği en büyük acıyı yaşıyor bugün.Bunu hiç birşey yokmuş gibi davranarak a-şa-ma-yız.

Geçip tv karşısına dizisini izlememeli,ne biliyim tek bir eğlence mekanı açık olamamalı.Bu herşeyi kötü yapar falan demesin kimse,aksi bize hiç birşey kazandırmadı.Yahu ayaklansın bu halk artık.Klavye başında ki tepkilerden bıktım.

150 olsun 1500 olsun gerekiyorsa 15000 olsun ama bu kez son olsun. Hiç birinin gözünün yaşına bakılmasın Dağdakide şehirdekide infaz edilsin.

15 leş var şuanda..yetmez..150 olsun kansızlar!!

küfür edicem dayanamıyorum , amerika ve israil taşerönü olan pkk hergün askerimizi vursun devletin başındaki bir arap rüzgarıdır alsın başını gitsin ... israil pkk aracıyla resmen savaş açmış durumda ... ellerim titriyor yazarken..

Biz bombalıyoruz,sığınaklar inliyor.Adamlar direk insanımızı,akserimizi şehit ediyor.Buna nasıl sessiz kalınabilir ki.

Geri
Üst Alt