Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 22 Yaralı | Kara harekatı başladı

Cevap: Çukurca’da Saldırı | 26 Şehit, 22 Yaralı

Biz ne dersek başbakan aynısını diyor? Madem bizim bildiklerimizi sizde biliyorsunuz ne diye bu vatan hainleriyle masaya oturdunuz? Diyorki öfkenize hakim olun. olur. Senin oğlun şehid olmadı sayın başbakanım. Halen özgürlükten, demokrasiden bahsediyor. Beyler kimse bir icraat beklemesin :(

bi iran kadar olamadıl.adamlar gitti teröristin kampına dikti bayrağını biz niye yapamıyoruz.

Bugünü hatırladınız mı? 50 tane teröristin Haburda çiçeklerle karşılandığı gün bugün.Hee evet siz barış istiyosunuz ama biz faşistiz zaten.

'' Terörle mücadele uzun soluklu bir süreçtir''

ulan şu cümleyi bi kerede söyleme dişimi kıracam.her şehit haberinde aynı cümle. sen kısa vadede ne yapacan onu anlat

Şehit polis memuru Bülent Emen:"Vergi vermezsin‚ yardım alırsın. Fatura ödemezsin‚ bizden keserler. Cahilim dersin‚ öğretmeni şehit edersin. Hastayım dersin‚ doktoru şehit edersin. Yolumuz yok dersin‚ mühendisi şehit edersin. Asfaltı kazar mayınla patlatırsın. Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin. Fakirim dersin ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın. Fakirim dersin‚ aşiret düğününde görgüsüzlüğün dibine vurursun. Sıkıntın varsa‚ gel uzlaşalım‚ kardeşçe yaşayalım dersin‚ olmaz bu topraklar bizim diye iddia edersin. Biz bu toprakları kanla aldık‚ kanla veririz deriz‚ savaşalım deriz‚ pis faşist dersin. Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın. Bıktık artık kardeş ayaklarından‚ Allah düşmanın bile şereflisini versin

başbakan hala gazel okuyor malesef, icraat sıfır

Başbakan saçmalıyor mu bana mı öyle geliyor ? Adam İsrail'e rest çekiyor!! ama güzel ülkeme gelince klişe laflar yapıyor... Bizi çok büyük tehlike bekliyor ....

başbakan benim gözümde bugün bu saat itibariyle bitmiştir

Aynı şeyler bir şey yapıcağımız yok belli oldu.

Herzamankinden çok daha fazla şefkatle samimiyetle kucaklaşacakmışız. Halen internet andıcından bahsediyor başbakanım bırakın andıcı 26 şehit 26 vatan evladı ne andıcı ne kuşu? Medya duyarlı olacakmış şaştım kaldım. Şuan olaylara duyarlı yaklaşmalılarmış. Bunu benim başbakanım söylüyor. :(

[video=youtube;aDEFENH2qgM]https://www.youtube.com/watch?v=aDEFENH2qgM[/video]

Kalk Gel Bak ATAM Ülkemizi Kan Revan'a Çevirdiler

Allah Büyüktür...

Bir Gün Gelir O gün Bunları Yapan Destek Veren Sempatizanı olan İnsanlar HİTLER'i arar duruma gelecek....

Sabun bile yapılmayacak sizlerden sizin gibi şerefsizlerin sizin gibi kansızların Allah bin türlü belasını versin...

SOMUT SONUÇLAR İSTİYORUZ.....

"Bir subay şehit oldu diye 'Menemeni yakın' diyen Mustafa Kemali özledim.

Biz ne dersek başbakan aynısını diyor? Madem bizim bildiklerimizi sizde biliyorsunuz ne diye bu vatan hainleriyle masaya oturdunuz? Diyorki öfkenize hakim olun. olur. Senin oğlun şehid olmadı sayın başbakanım. Halen özgürlükten, demokrasiden bahsediyor. Beyler kimse bir icraat beklemesin :(
kardeş son 6 ayda 3400 kişi ya teslim oldu yada öldürüldü..1 hafta önce kuzey ıraktaki pkk kampları çevresindeki bütün köyler boşaltılmaya başladı.. 52 milyon dolara devlet oradaki köylülere köyleri boşaltması karşılığında konut yapıyor..pkk ne zaman bombardımana tutulduğu zaman oradaki köylerde saklanıyordu..bunun yanında Irak ordusunun kuzeye girmesinin gerektiği söylenip birde Irak başbakanı Türkiye'ye gelince Pkk'nın sağı solu tutuştu...ben akp'ye oy veren biri olarak 3-4 yıl içerisinde pkk yok edilmezse akp'nin yok olacağını rahatlıkla söylüyorum..

Hükümetin açıkmalarını dinledik.Onlardan yine birşey olacağı yok.Hep aynı laflar..

Kalan bölümü kaldırdım Bersan. -> A.T

---Galatasarayın bir allah kuruşu yok dicene git pkk sorununu halledin....allah rahmet eylesin hepsini....mekanları zaten cennet

Gayrinizami ve asimetrik harbi iyi bilen komutanlar içeride veya ordudan uzaklaştırıldı.Çünkü faşisttiler,darbeciydiler falanda filanda...(!)

Teröristler de askerler içeri alınınca TBMM'ye girdiler daha büyük bir güçle.Çünkü demokratik yöntem ile seçilmişlerdi,hak savunucularıydı falanda filanda...(!)

Salon askerleriyle ve terörist siyasi yapılanma ile terörle mücadelede başarılar dilerim...

İstifa etmesi gerekenler bu onuru haysiyeti göstererek istifa etmedikleri gibi birde yaşanan olayları sineye çekip sükunetle karşılamamızı istiyor. Bu terörün kökünü kazıyacak adamın yoluna canımı veririm. Birisi şu yürek yangını söndürecek açıklama yapsın. Kuzey Irakta gerekiyorsa güney doğuda dümdüz edilsin. B.Arınç açıklama yapıyor yine. Zügünüz bunu tekarar söylemeye gerek yok. Terörle mücadele artarak daha büyük inançla devam edecekmiş. Ezberledik sayın Arınç bunları :( Halen 24 şehit diyor 26 olduğundan bile haberi yok daha !!!

Sanırım bu rakam 50'yi bulucak ama bu açıklama 50 şehit vermiş bir ülkenin Başbakanı'na yakışmadı daha kesin yaptırımlar içerecek bir açıklama bekliyordum taziye mesajlarını sundu sadece doğal felaket değil ki bu terör

Her zamanki gibi boş konuştu.

Geri
Üst Alt