Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 22 Yaralı | Kara harekatı başladı

Cevap: Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 18 Yaralı

Bütün suçlu ordu :005:

Yarın yolda yürüyemez hale gelince çok arayacaksınız o orduyu. Ayıp bile değil hastalıklı bir düşünce!!! Halen kabul edemiyorsunuz dimi gerçek suçluyu. Dilerim olmaz ama yarın sizin kardeşiniz eşiniz dostunuzun başına gelirse kendinizi böyle avutursunuz!!! Zira bu kafayla biz daha çok şehit veririz.

sorsana hayatini kaybedenlere kacinin yolu yordami olsa askerlikten kurtulmak istermis?

bi tanidigi torpili olsa kaci izmirde sahilde askerlik yapmak istermis yada hic askerlik yapmak istemezmis?

Bazen icimden verin gitsin sözde kürdistani hepsini sinir disi etme sartiyla geciyor.

hala kopeklerını oldurerek bıseylerı cozdugumuzu sanıyoruz oysakı gırıceksın nerde saklanıyor alıp getıreceksın apo dahıl hepsını taksım meydanında asıcaksın bakayım ondan sonra pkk kalıyormu ? ABD Ladin'i Saddam'ı nasıl idam edip fotolarını yayınlayıp korku salıyorsa bizde aynısını yapmalıyız, idam cezası kaldırılmısmıs Dunyanın en buyuk iktişdarı niye hala cesıtlı idam yontemleri var ? Hala baslarımız kafasını yastıga koydugunda uyuyabılıyorlar ya işte bu bana koyuyor arkadasım, bunları hala nasıl yasatıyorlar anlam veremıyorum, dagları tarayıp 20-30 tane kopgı oldurulerek bu ısler bıtmez ıntıkam alınmaz.

Resmen uyutuluyoruz,sabahatan aksama kadar kadin programlari,gece yarisina kadar diziler,hafta sonlari sacma sapan yarismalar,Amerikan halki gibi düsünmeyen sorgulamayan ve en kötüsü cabuk unutan bir halk olduk,aksam Kuzey Güney yine reyting rekorlari kirar.

birinden alinti yapiyorum ama kim oldugunu bilemiyorum

askerligin zorunlu oldugu ulkede hayatini kaybedenlere sehit mi denir

yoksa yollayanalara on ayak olanlara oldurenlere katil mi?

ordunun basindakiler fisekliyor diye geliyor aklima hep

hukumetle iyi geciniyor gibi gorunup arkadan vurma cabasi gibi geliyor.

oyle olsada olmasada arkasinda kim varsa cehenneme bile alinmazsa mesut olurum

Romayida onlar yakmis zaten.

birinden alinti yapiyorum ama kim oldugunu bilemiyorum

askerligin zorunlu oldugu ulkede hayatini kaybedenlere sehit mi denir

Müthiş, nereden biliyosun adam belki vatana söve söve gitti dimi. Şehit denmez bence de. Mesela benim başıma böyle bişey gelecek, pedere sakın mikrofon uzatmasınlar. Ana avrat düz gider

PKK=Kürt değildir diyerek acaba kendimizi mi kandırıyoruz diye düşünmekten de kendimi alamıyorum.

Evet kendimizi kandırıyoruz gayette kürtler. Yani diyecek bişey yok şu anda sabahtan beri saydırıyorum zaten ben. Zamanlama manidar tabi başınabakan öyle söylemiştir yine. Katliam lazım artık operasyon değil mal mal 2-3 taşa bomba atmakla olmaz bu iş.

hala kopeklerını oldurerek bıseylerı cozdugumuzu sanıyoruz oysakı gırıceksın nerde saklanıyor alıp getıreceksın apo dahıl hepsını taksım meydanında asıcaksın bakayım ondan sonra pkk kalıyormu ? ABD Ladin'i Saddam'ı nasıl idam edip fotolarını yayınlayıp korku salıyorsa bizde aynısını yapmalıyız, idam cezası kaldırılmısmıs Dunyanın en buyuk iktişdarı niye hala cesıtlı idam yontemleri var ? Hala baslarımız kafasını yastıga koydugunda uyuyabılıyorlar ya işte bu bana koyuyor arkadasım, bunları hala nasıl yasatıyorlar anlam veremıyorum, dagları tarayıp 20-30 tane kopgı oldurulerek bu ısler bıtmez ıntıkam alınmaz.

Sen Abd değilsin onun ÇOCUKLARINDAN birisin sadece ülke olarak.

Millet hala başbakanın ayağını yalama derdinde!

Allah hepsinin belasını versin

bu günleri yaşayıpta hala başbakana toz kondurmayanlara selam olsun...

Diziler televizyon olmasa da uyutulur bizim halkımız.. 92 de bu kadar dizi mi vardı? Saçmalamayın. İki beddua edip, facebooklarda türk bayrağını profil resmi yapmaktan öteye gidemiyor bizim milletin mücadelesi. Başbakan ise çok aciz. Sen çözüm bulmayacaksan ben mi bulucam? Yazık. Evlatlarımız bir "HİÇ" uğruna ölüyor. Kimse vatan toprağı falan demesin. 7 düveli 2 senede ülkemizden atmış bir milletiz. 3 5 çapulcuyu bitiremiyorsak bunun altında başka şeyler vardır. Uyuyun olm.. Uyuyun evladım..

Romayida onlar yakmis zaten.
romayı onlar yakmadı ama bu devletin dibini güzel oydular..dün habertürkte dağlıca baskının üst komuta kademesinin inşaat bütçesini ayırmamasını ve bunların ergenekon sanığı olması çok güzel bir ispat aslında :D..ordunun başındakilerin ne kadar siyasete battığının en güzel ispatı internet andıcı davasıdır..adamlar zaten itiraf ettiler..başbakanın anasından tutun atasına kadar gitmişler..başbakanın dedesi sarıkamışta şehit oldu..bunlar ermeni olduğunun ispatını yapmaya çalışmış..bizzat genelkurmay başkanının emriyle :D..işte ben buna bağımsız tarafsız ordu diyorum....

halka PKKlilari öldürme selbest kalsin, kanimizi emen sivri sinekleri öldürüyoruzda namussuz PKKlilari neden öldürünce hapis yatiyoruz anlamadim gitti

Hala Hakkari gibi o pisliklerin barindigi yerlere gencecik tecrübesiz cocuklari gönderenlerin zihniyetine tüküreyim. 4 saat süren catismaya destek göndermeyen zihniyete tüküreyim. Elin gavuru okyanus ötesine asker gönderiyor ortaligi silip süpürüyor. Biz ise ayagimizin dibinde olan Hakkari'yi hala koruyamiyoruz. Hadi , askeri gücümüz ve teknolojimiz iyi olmasa bisey demiyecegim. Ama güya dünya'nin en iyi ordularindan bi tanesine sahibiz. Anlamiyorum arkadas vallahi anlamiyorum. Yillardir nasil bu kadar kolay sehitveriyoruz anlamiyorum.

Geri
Üst Alt