Culio Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Culio Galatasaray'da

Bakın Hagi'yi sonuna kadar destekleyen biri olsamda, Hagi'nin Türk liglerinden isteyecegi oyunculara soguk bakarım. Zaten gelicek yerli oyuncuların %90'ını onun istediginede zerre inanmam. Hagi kendini teknik direktör olarak iyice kanıtlayana kadar kendi cabasıyla ayıya dayı deme misali yönetimle is birligi icinde Galatasarayı Avrupa'da söz sahibi yapma pesinde. Fakat söz konusu kendi ülkesinin liginin bir oyuncusu ise, ona sonuna kadar güvenirim.

Arkandayız Hagi.

Hayirli olsun yilin transferin. Gidin allah askiniza bunlari oyuncu diye yutturuyorsunuz millete, bunlar mi dolduracak stadi. BAM´lardan yinede iyidir. Fakat Besiktasin yaptigi transferlerle kiyaslanamaz bunlar. Sanki BJK yeni stada giriyor. Yeni stada girseler allah bilir kimleri getirirler.

2 milyon avro vermek bu adama enayiliktir. Allahtan korkmadan nasil gittiniz bu herife 2 milyon verdiniz, altyapida Culio dolu. Bankasyada 3.lig Culio kayniyor. Bosuna kontenjan. Adi transfer olsun diye yapilmis bir transfer, gerisi bos. Umarim hayirli olur.

Kimmiş bunlar, paylaş biz de bilelim.

Bunuda , Kazımı da Hagi istemişse eğer iyi ki bu ismi hagi'nin istediği belli ... Ama Hagi'nin oyuncularını aldıktan sonra 1 -2 ay içinde Hagi'yi göndermeninde mantığı yok...

Hayirli olsun yilin transferin. Gidin allah askiniza bunlari oyuncu diye yutturuyorsunuz millete, bunlar mi dolduracak stadi. BAM´lardan yinede iyidir. Fakat Besiktasin yaptigi transferlerle kiyaslanamaz bunlar. Sanki BJK yeni stada giriyor. Yeni stada girseler allah bilir kimleri getirirler.

2 milyon avro vermek bu adama enayiliktir. Allahtan korkmadan nasil gittiniz bu herife 2 milyon verdiniz, altyapida Culio dolu. Bankasyada 3.lig Culio kayniyor. Bosuna kontenjan. Adi transfer olsun diye yapilmis bir transfer, gerisi bos. Umarim hayirli olur.

Yıldız transferlerin bütün sorunları çözmediğini en iyi biz GS taraftarının bilmesi lazım.. Geçen Sezon BJK'den eksik yönümüz yoktu sonuç? ;)

Bir devin çöküşüne şahit oluyoruz ileride çocuklarımıza UEFA ve Süper Kupa sahibi bir takımın ne hallere düştüğünü detayları ile anlatabileceğiz artık.. Hagi; Jardel, Kewell, Elano, Keita, Misimovic'lerden Culio'lara uzanan bir tarih.. Yazık.. Umarım utandırır bizleri..

Yav bir an Rıdvan ve Sergeni izliyorum sandım

Yıldız transferlerin bütün sorunları çözmediğini en iyi biz GS taraftarının bilmesi lazım.. Geçen Sezon BJK'den eksik yönümüz yoktu sonuç? ;)

Yildiz vardi ama sabir yoktu. bknz. Adnan polat. Ayrica o yildiz oyuncular gereken yerlere alinmadi, mesela BAM gecen senede vardi bu senede var ve hep var olacak . Gecen sene BAMin yerinde 1 2 yildiz olsaydi durum baska olurdu. Gecen seneki kadro kalsaydi hicbrisey demiyecektim, sabir edelim diyecektim. Hicmi degil ozamanlar umut vardi. Artik hicbirsey yok sadece stad var. Neyleyim ben yildizsiz showsuz stadi.

Hagi korkarim sezonu bitirmeden yollanir. Durum vahim, tek umudum kongre.

Culio hakkında bilgisi olan? Onu izleyen?

Mevkisi nedir nerde oynar hiç bi bilgim yok. İnş bizi utandırır ve çok iyi bi performans gösterir

Yildiz vardi ama sabir yoktu. bknz. Adnan polat. Ayrica o yildiz oyuncular gereken yerlere alinmadi, mesela BAM gecen senede vardi bu senede var ve hep var olacak . Gecen sene BAMin yerinde 1 2 yildiz olsaydi durum baska olurdu. Gecen seneki kadro kalsaydi hicbrisey demiyecektim, sabir edelim diyecektim. Hicmi degil ozamanlar umut vardi. Artik hicbirsey yok sadece stad var. Neyleyim ben yildizsiz showsuz stadi.

Hagi korkarim sezonu bitirmeden yollanir. Durum vahim, tek umudum kongre.

ben neden yıldız alındı demedim ki bende memnundur o anki durumdan adam sabırla değil tam yetkili RJ olarak çıkılırdı işin içinden ;)

Football Manager'den bir arkadaş bu oyuncunun özelliklerini ss alıp koyabilir mi?

Adamın tek dikkat çeken özelliği, maç kaçırmaması galiba. Futbolcuya bak. Mustafa Sarp Reyiz de maç kaçırmaz, Ayhan da. Allah sonumuzu hayır etsin.

Her gelen mevkisini soruyor..Ortasahanın her yerinde oynarım..Solda daha iyimiş ama..Kendisi söylemiş..Gstv veli yiğit..

Transfermark'ıda kullanın;)

Romanya liginden 1-2 maçını , ŞL'de de sanırım 3 maçını izlemiştim pek dikkatimi çekmemişti aslında ;)

genç değil 27 yaşında

asıl mevkisi orta saha sol ama orta saha'nın ortasında da oynuyor...

extra öne çıkan bir özelliği yok... Hızı , Dripling yeteneği idare eder..

fena ortalar açmıyor... bir iki uzaktan şutunu görmüştüm...

Öne çıkan mental özellikleri var; Agresif, Kararlı ve Dayanıklı topa kafa uzatan cinsten... Hagi bu sezon sıkça kullandığı ruh yok lafını söyletmeyecek oyunculardan biri..

700 bin euro'ya Cluj'a gelmiş 3 sezonda 30 lig maçı ortalamasıyla oynamış 3 lig golü var

Cluj'a gelene kadar 5 sezonda 6 takım değiştirmiş sadece Cluj'da tutunmuş... İtalyan ve Arjantin vatandaşlığı var...

ve dikkatimi çeken bir detay var Lucas Biglia ile çok yakın arkadaşlar ... Acaba diyorum :S

Bu adamın mevkisi belli değil resmen,ofansif olarak her yerde oynuyor görünüyor transfermarkt da,ama adamın 107 maçta 5 golü var.Klasik Adnans transferi,2,5 a geçirmişler bize hayırlı olsun,bu paraya reo coker-gary o neill,hatta ufak bi meblağ fazlası ile clement i alırdık orta sahaya,bu 3 lüden biri veya ikisi bu paraya gelirdi.Mal gibi saçıyolar paraları,bu yönetim gidene kadar kulübe 5 kuruş kazandırmayacağım.Kendi adıma tepkim yani daha fazlası gelmez elimden.

Onu bunu bırakın da, bu adamın ismi Juan diye mi okunuyor, yoksa Huan mı?

107 maçta 5 gol 17 asist, standart iğrenç bir Sezgin transferi.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt