Culio gözden düşüyor

Cevap: Culio gözden düşüyor

culio nun istekli oluşu en azından 1 sezon daha şans verilmesi gerektiğini gösteriyor böyle adamlara ihtiyacımız var

iş illa adam göndermekse yıllardır yük olan aykut ve aydın gönderilsin

Hayatımda gördüğüm en saçma mesaj. Takım kötü diye hep kötü oyuncular almak lazım, istikrarı bozmamak lazım.

Bu yorumdan bunu nasıl cıkardın

Culio'yu beğenmiyorum ama şu durumda Culio'dan önce gitmesi gereken en az 10 oyuncu var bunlar varken Culio ne alaka anlamadım

Culio'dan önce gitmesi gereken oyuncular hala kadroda alternatifsiz ilk 11 oynuyorsa Culio'da kalır bu takımda

Böyle takıma böyle oyuncu

Culio'yu daha iyisini daha ekonomik olarak alacaklarsa göndersinler ama biraz zor bulurlar.Kaliteli yerliler pahalı yıllıkları Culio'nun iki katı.Böyle karakterli sorunsuz takımda sorumluluk almayı çalışan bir adamı göndermek bence hata olur.Kaliteli değil ama vasat bir oyuncuda değil.Fatih Terim'in istediği özellikler de var esasında.Yedek olarak iş yapar en azından maçı tutmayı çalıştığımız zamanlarda işe yarar.Yerli-Yabancı bu kadar ekonomik ve faydalı bir yedek bulamayız.

Culio kapasitesi belli bir oyuncu. Fakat ben inanıyorum ki kimse iyi niyetli özverili çalışmasına laf edemez. Bence bu sezon adam akıllı mücadele etmeye çalışan tek isimdi bana göre. Kapasitesi yeter mi tartışılır o ayrı.

habere gelince Culio'dan çok Pino'yu demiştir diyeceğim ama zaten kamp kadrosuna alınmadı diye biliyorum.

Culio'ya 2-3 milyon euro veren varsa ne ala, satılsın ama yoksa da en azından alternatif olarak takımda tutulmalı.

bence twente maçında sahadaki tek iyi adamdı culio :D Bence aldığı ücretle tam bi joker oyuncu olur yeri gelir koy 11 e yeri gelir yedek bekler sonradan girer daha kaliteli bi yedek alma ihtimalimiz yok bence takımdan gönderilmesi gibi bi ihtimali düşünmek bile istemiyorum ...

fanatik sallamış culio bu takımda en son gönderilcek adamlardan culio dan önce baltayla A7 yi göndersinler..

İşe biraz yarayan iki yabancımız var. Terim bula bula onları bulmuş göndermek için. Aynı filimleri izleyeceğiz gibi...

culio'yu beğeniyorum ama orta sahada fazla bolluk oldu :asd:

Culio

Selçuk İnan

Yekta

Melo

Ceyhun

Ayhan

culio kiralanabilir mesela antepe

hem uefada oynar kendini kanitlar

stancu icin de gecerli

sizce rendaslar

Culio iyidir, iyi...

Yalanlar sarmis 4 bir yanimi.

Bence Culio'yu satıp bir genç sol bekle anlaşsak hiç fena olmayacak.

Culio iyi bir yedek olur.

Culioyu gözden çıkartmak saçmalık olur. Daha iyisini alamıyoruz ki adamı yollayalım..

Gönderilirse büyük hata olur.

Geri
Üst Alt