Emre Bahçivan
Cezalı
- 9 Temmuz 2011
- 2.706
- 1
- 998
Cevap: Cumartesi İddaa Kuponları
sportotoda tutması için kaç lazım kaç maç yatarsa biter kupon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Azına tüküreyim şansa bak Mechelen 1'den 0 olması gerekirken 2 oldu iyimi gerçi daha yeni başladı ama şans yok...![]()
Abi sen sinerjiyi çok fazla kaçırıyon....1 attır diyoruz 2 attırıyorsun hiç gol olmasın diyoruz gol attırıyorsun...Olmaz boyle bu iş.
Yoo Rochdale sinerji yaptım...
2 tane attı...
Yetmedi bi tane daha salladı...
Yetmedi aynı dakika içinde bide yedi...![]()
hahaozaman seni gol lazım olduğu zaman kullanmak lazım abi, özel silah olarak. 7+ ve üst maçlarında çok işe yarayacak senin sinerji.
Yoo Rochdale sinerji yaptım...
2 tane attı...
Yetmedi bi tane daha salladı...
Yetmedi aynı dakika içinde bide yedi...![]()
Beyler bidaha bu kuponlara oynamıyorum. Çünkü ben oynadığım için yattığını düşünmeye başladım resmen. İlk bu kuponları vermeye başladığında Bersan reis 4 kupondan 3ünde 3000, diğerinde 190 lira gibi birşey kazandırmıştı. 5. kupona oynadım o günden sonra tutmadı hiç. Bugun yine oynadım yine tutmadı ve diğerinde ki gibi diğer maçlardan gol beklerken tutan maçta son dk.da gol oldu. Anlıcağınız benim yüzümden kazanamıyosunuz beyler.
Beyler bidaha bu kuponlara oynamıyorum. Çünkü ben oynadığım için yattığını düşünmeye başladım resmen. İlk bu kuponları vermeye başladığında Bersan reis 4 kupondan 3ünde 3000, diğerinde 190 lira gibi birşey kazandırmıştı. 5. kupona oynadım o günden sonra tutmadı hiç. Bugun yine oynadım yine tutmadı ve diğerinde ki gibi diğer maçlardan gol beklerken tutan maçta son dk.da gol oldu. Anlıcağınız benim yüzümden kazanamıyosunuz beyler.