Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den Şike Yasası'na Veto !

Cevap: Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Yeni Şike Yasasını Veto Etti!

cumhurbaskanina tebrik ve iyi mesajlarimizi gönderelimde cossun ;)

bedelli askerligide veto eder bu ;)

Ulan iki dakika ayrılmaya gelmiyor hemen bombalar patlıyor.Helal olsun Cumhurbaşkanına.

MALI napiyordur simdi acaba?

Abdullah Gül'ün meclisin oy birliğiyle aldığı kararı veto etmesini pek tek başına alınmış bir karar olarak görmüyorum.Danışıklı döğüş gibi birşey olmuştur sanırım.

En az Mayisa kadar cikmasin Aziz, sonra cikarsa ciksin. Mayisda cezaevinden Fenerbahce baskanligi icn aday olsunda bir kez daha tarihe gecsin.

ridvan-dilmen_28851.jpg
bize ;)

Ne diyeyim başka,idam cezası çıkarda bu forum karar verirse oy birliğiyle idam ederiz valla adamı.:)

Abartmıyorum o kadar değil hatta bence idam cezası saçma. (Suçu çok açık,ikrar edilmiş ve ağır olmadığı sürece, Apo gibi) Dünyada hiç kimsenin bir başkasının canı hakkında karar verme hakkı olmamalı. Belkide anlaşamadığımız 1-2 yıldır anlaşrız ama bence 10 yıl normal ki zaten 10 yıl istenen birisi bizde 6 yıl alır 3 sene yatar çıkar. Ama teklif edilen kanunda 5 dakika yatmıyorsun içeride... 1-3 yıl gibi cezaların istenmesi saçma çünkü zaten paraya çevrileceği belli, e parayıda adam zaten işlediği suçtan vurduysa yargılamanın manası nedir? Devlete haraç kesmek mi yoksa kamu vicdanını tamir etmek mi? Anlaştık mı 8 yıla? :D

Abartmıyorum o kadar değil hatta bence idam cezası saçma. (Suçu çok açık,ikrar edilmiş ve ağır olmadığı sürece, Apo gibi) Dünyada hiç kimsenin bir başkasının canı hakkında karar verme hakkı olmamalı. Belkide anlaşamadığımız 1-2 yıldır anlaşrız ama bence 10 yıl normal ki zaten 10 yıl istenen birisi bizde 6 yıl alır 3 sene yatar çıkar. Ama teklif edilen kanunda 5 dakika yatmıyorsun içeride... 1-3 yıl gibi cezaların istenmesi saçma çünkü zaten paraya çevrileceği belli, e parayıda adam zaten işlediği suçtan vurduysa yargılamanın manası nedir? Devlete haraç kesmek mi yoksa kamu vicdanını tamir etmek mi? Anlaştık mı 8 yıla? :D

8 yıla ölür zaten kederden.:)

Çankaya Arena'dan gol haberi var. Mikrofonlarımız Ankara'da

Evet sevgili seyirciler soğuk bir Ankara akşamında Türk futbolunun geleceğini ilgilendiren çok önemli karşılaşmada meclisin ortasıyla gol atma fırsatı yakalayan şike takımı Türk halkının kayarak topu uzaklaştırması sonucu bu ataktan sonuç alamazken orta alanın Türk futboluna bakan yarı alanında topla buluşan Abdullah Gül aralarında Demirören ve Cavcav gibi tecrübeli oyuncuların bulunduğu kalabalık şike defansını aşarak topu ağlara yolladı. Türk futbolu 1-0 önde..

mehmet berk ve uefa atar üst olur

Devrim AKIN Nickli Üyeden Alıntı

Bana göre hiçbir vicdanıyla düşünen adam bu suça 10 yıl vermez,veremez.

Ben bu suçun cezasının 10 yıl olmasının uygun olduğnu düşünüyorum, şimdi vicdansız mı oluyorum sayın devrim akın?

Bu suçu niye bu kadar basite alıyorsunuz?

Trilyonlar dönüyor bu suçta, bir tür dolandırıcılık, bir tür sahtekarlık, bir tür hırsızlık bu da hem de trilyonların döndüğü bir hırsızlık.

10 yıl verilse bile zaten 10 yıl yatmıyor ki, bir sürü ıvır zıvırı var bunların 10 yıl ceza alan birisi 5-6 sene vs. yatıyor bizim ceza hukukumuza göre.

Kıyamam, rıdvan ağlıyordur şimdi :(

mali'nin halide içler acısıdır şu an :(

Yanlız MAA da bu işin içinde olabilir.Yahu bu kadar şerefsizlik varken dilil yok demesi hayra alamet değil.Var bunda bir ....lik.

Geri
Üst Alt