Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den Şike Yasası'na Veto !

Cevap: Son Dakika | Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Yeni Şike Yasasını Veto Etti!

Gerçekten sevindirici şikeyi geçtim artık bu ülkedeki hukuk sisteminin geldiği nokta mide bulandıricı bi hal aldı artık. Burdan şunu anlıyoruz ki meclis meclis olmaktan çıkmış oy kaygısı altında ülkenin geleceğinin tayin edildiği daha doğrusu edilemedigı bi kurum olmuş.

Allah'ını seven vursun şuna. :D

vnp5.jpg

bu kisiliksizler yasa'yi tekrar sununca mecbur kabul etmek zorunda mi Abdullah gul?

Mesajı meclisteki partiler almışlardır zaten. Bir daha aynı yasayı değiştirmeden yollamazlar, yollasalar dahi anayasa mahkemesine başvurulur iptali için.

bu kisiliksizler yasa'yi tekrar sununca mecbur kabul etmek zorunda mi Abdullah gul?

dedim ya bu onların oyuncağıydı. ama oyun için yanlış zaman.artık gerçeklerin zamanı.

Normal olanı yaptı Gül, bakalım oy kaygısı içinde olanlar yeni hamleleri ne olacak.

abdullah gülün verdiği mesaj açık.kimseye kaydırma yapmayın.artık olay kapanmıştır.teşekkürler reisi cumhur.

hiç bir konuda anlaşamayan "partiler" söz konusu Aziz olunca kardeşe dönüp hep birlikte yasa çıkardılar.

Ama unuttukları bir şey vardı... :D

Bence orda o aciklamada vurgu yaptigi diger ulkelerdeki duzenlemeler ve diger yasalardaki suca verilen cezalar ile bu yasadaki ceza ve suc arasindaki iliskiye falan vurgusu daha ønemli. Yani bundan sonra yasa gecerse bu gerekcelere ragmen haksizlik olur. Yeniden bøyle yasayi cikartip onaya sunanlarin aklina sasirmak gerek. Yani diger ulkelerle uyumlu ve suc ve ceza arasindaki iliski de uyumlu ne diye o zaman degistirirlerki degistirirlerse tabiki de dogal olarak kisiye øzel kanun degistirildi denir. Neyse en azindan bunu gøren birileri de olmus Gul gibi.

Bize de kendisine tesekkur etmek duser. Tesekkurler Gul.

Bank Asya yolcusu kalmasın

cumhurbaşkanı kişiğe bağlı olarak yasa çıkarmak nedeniyle veto ettim diyerek bence meclise iyi bir ayar verdi önemli olan bu meclis gene yasayı değiştirmeye kalkarsa utanmaları yok demektir

Ulaan 2 dk sigara almaya gittim veto kararı acıklanmıs bilseydim daha erken giderdim. :D

şimdi bişi sorcam febe düşecek mi? :D

ahaha 1 günde tepe taklak oldular yine mallar

Bilmiyorum valla olabilir ama yasada değişiklik yapacaktır TBMM bence.Cezalar artırılabilir.

Ayni sekilde gönderilirse anayasa mahkemesine basvurulur bence.

Buyuk bir ihtimalle bir sonraki yasa kabul edilir.

Degisiklik olur,1-3 yerine 2-4 veya 4-6 yaparlar.

neyse daha gece yarısı muhabbetleri var.kendinizi yormayın. gazetelere bişeyler çıkacaktır :D

Metriste kutlama yapan Aziz Yıldırım timsaha yatmış oldu böylece

Geri
Üst Alt