Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den Şike Yasası'na Veto !

Cevap: Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den Şike Yasası'na Veto !

bu yasa ağır diyen arkadaşları anlamakta zorlanıyorum herhalde bu arkadaşlar aziz yıldırımın avukatlığına soyunmuşlar. rahatsız olduğumuz konu madem bu yasa ağırdı neden çıktı o zaman. hadi 14 nisanda çıktı peki kulüb başkanları neden okumadı ve anında itiraz etmedi. şimdi fbli ve bjkli yöneticiler içerde diye yasa değiştirilmeye çalışılıyor ve bunu bizim seçtiğimiz milletvekilleri yapıyor. eğer bu yasa değişikliği kabul edilseydi benim anayasamızın 2. maddesinde yer alan sosyal hukuk devletine olan inancım yok olacaktı

Süper oldu yarında şu iddianame verildimi tamamdır...

Mahkeme kabul edermi tereddütü yaşamaya gerek yok...

Şike Şike ederler...:)

Cevap: Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Yeni Şike Yasasını Veto Etti!

ozaman bir sey sorcam merak ediyorum: iddianamenin haberi ve $ike yasasinin veto edilmezi sizce tesaduf mu? :))))

Bilmiyorum.O konuda hiçbirşey düşünemiyorum artık.:) Ama aklıma bir şüphe sokmadın da değil.Yarın ola hayrola,umarım sevineceğimiz olaylar olur yarın.

:GOOL::2aloh1::oks::hoho::uyy::uyy::uyy::ciftetelli:

:heyo2:

Bank Asya 1. Lig 1.Lig Bank Asya. !:b5:

Süper oldu yarında şu iddianame verildimi tamamdır...

Mahkeme kabul edermi tereddütü yaşamaya gerek yok...

Şike Şike ederler...:)

Abdullah Gülün selamı yeter;)

Yasama-Yürütme-Yargı bagımsızlıgını karıstırmayalım lütfen,Sayın Gülün yargıca bir telefonu yeter;)

bu yasa ağır diyen arkadaşları anlamakta zorlanıyorum herhalde bu arkadaşlar aziz yıldırımın avukatlığına soyunmuşlar. rahatsız olduğumuz konu madem bu yasa ağırdı neden çıktı o zaman. hadi 14 nisanda çıktı peki kulüb başkanları neden okumadı ve anında itiraz etmedi. şimdi fbli ve bjkli yöneticiler içerde diye yasa değiştirilmeye çalışılıyor ve bunu bizim seçtiğimiz milletvekilleri yapıyor. eğer bu yasa değişikliği kabul edilseydi benim anayasamızın 2. maddesinde yer alan sosyal hukuk devletine olan inancım yok olacaktı

Kardeş bizde sevindik veto edilmesine,dediğin sebeplerden dolayı.Ben yasanın içeriğini eleştiriyorum sadece,fazla biliyorum.

Siz gülün ben 2 gün önce mail atarkan benle maytap geçiyordunuz. Dediğime geldinizmi bilmem ama Reis-i Cumhurum geldi :D Bu arada kendisi için ilk defa içimden gelerek Cumhurbaşkanım diyorum. Saygımı kazandı reis.

bende azizin sekeri nezaman cikacak diyordum ;)

Bencede Cumhurbakani idaanameyi bekledi :)

Fener zaten gitmişti de Beşiktaş yönetimi bu yasa için acele ederek medyanın da görmezden gelmesiyle aradan sıyrılmaya çalışıyorlardı. Onlara çok iyi oldu. Beşiktaş'tan nasıl nefret ediyorum ben yahu:)

Reis-i Cumhuru kest.... :ka21:

Hic kimse AK Parti Milletvekili Şamil Tayyara tesekkur etmemis.Ayip oluyor ama.

Şamil Tayyar+Pierre Cornu+....

beyler birden içime çok büyük bir mutluluk geldi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sizede oldumu aynısı

Siz gülün ben 2 gün önce mail atarkan benle maytap geçiyordunuz. Dediğime geldinizmi bilmem ama Reis-i Cumhurum geldi :D Bu arada kendisi için ilk defa içimden gelerek Cumhurbaşkanım diyorum. Saygımı kazandı reis.

Helal olsun Mahir abi:tiphat:

Mailler,mektup ve Abdullah Gülün vicdanı sayesinde büyük bir yanlıstan dönüldü...

Beyler şu konuyu açıklığa kavuşturalım. 1-3 yıl ceza istemek demek ceza yok demektir. Zaten 12 yıllık üst sınırlı kanunla adamları şikeden 1-3 yıl ancak hapiste tutarsınız. Cezalar ağır diyip duruyorsunuz da bu suçtan ceza alan yok henüz, neye göre ağır? Sizin dediğiniz rakamlarla hapse hamam böceği sokamazsınız. O tarz cezalar ehliyetsiz araba kullanmak gibi hafif suçlara kesilen hafif yaptırımlı cezalardır. 1000 Tl ödeyip çıkarsınız yapmayın gözünüzü seveyim.

Bu ne ya gidip dostoyevski okuyasım geldi sabah beri suç ve ceza... Adama bir sevinç yaşatmıyorsunuz ne haliniz varsa görün :mad:

Geri
Üst Alt