Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den Şike Yasası'na Veto !

Cevap: Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den Şike Yasası'na Veto !

Beyler şu konuyu açıklığa kavuşturalım. 1-3 yıl ceza istemek demek ceza yok demektir. Zaten 12 yıllık üst sınırlı kanunla adamları şikeden 1-3 yıl ancak hapiste tutarsınız. Cezalar ağır diyip duruyorsunuz da bu suçtan ceza alan yok henüz, neye göre ağır? Sizin dediğiniz rakamlarla hapse hamam böceği sokamazsınız. O tarz cezalar ehliyetsiz araba kullanmak gibi hafif suçlara kesilen hafif yaptırımlı cezalardır. 1000 Tl ödeyip çıkarsınız yapmayın gözünüzü seveyim.

Bu ne ya gidip dostoyevski okuyasım geldi sabah beri suç ve ceza... Adama bir sevinç yaşatmıyorsunuz ne haliniz varsa görün :mad:

Yarını bekle yarını sevinmek için.:) Erken daha.

Angutların forumuna göz atmak lazım.

Benim attığım mailler elbetteki okyanusda bir damla ama ısrarla şunu söylemiştim, yasa meclisten geçerken gıkımız çıkmadı bu yüzden tüm vekiller kimisi aksini düşünsede imzaladılar. Ancak geçtikten sonra gelen tepkilerle mecliste bir kımıldama oldu olay Cumhurbaşkanına kaldı onuda izlemeyelim demiştim. Şimdiki düşüncem net olarak şu, meclis bir çoklarının düşündüğü gibi yasayı aynen göndermeden değişiklik yapacak çünkü artık yaptıkları şeye karşıda bir kamuoyu oluşmaya başladı. ;)

Helal olsun Mahir abi:tiphat:

Mailler,mektup ve Abdullah Gülün vicdanı sayesinde büyük bir yanlıstan dönüldü...

Siz gülün ben 2 gün önce mail atarkan benle maytap geçiyordunuz. Dediğime geldinizmi bilmem ama Reis-i Cumhurum geldi :D Bu arada kendisi için ilk defa içimden gelerek Cumhurbaşkanım diyorum. Saygımı kazandı reis.

kardesim niye mail atiyorsun? simdi yarin ali koc cikip "birileri bizi sikayet etmis" diycek :sad007:

angutlar binbir çeşit komplo teorisi kurmuşlardır şimdiden :D

40 sayfadır tartısıyorlar,özet su

Mesajı Gönderen: Ömer Eryilmaz:cLink:0125141

Allahin izniyle berat edecegiz icim cok rahat :)

:D bunlara mal demek bile gelmiyor artık içimden, yeni bir kelime keşfedilmeli.

Yarını bekle yarını sevinmek için.:) Erken daha.

Yahu ne olacak iddianame fos mu çıkacak sevin işte. Fos çıkacak olsa 3 gün önceki tahliye taleplerini red etmezlerdi. A.Y geçtim Tayfur bile içeride hala ki basında ona isnad edilen suç ağır gibi de durmuyordu. Demek ki o bile ağır bir suçlama ile karşı karşıya.

Adamın ismi Samil Tayyardı degilmi.Bende Bülent Arınca bos yere mektup icin tesekkür ettim:D

O yazmadı, video çekip youtube'a koydu direkt :)

Hahaha desene fenerbahçede yarın gündem benim. Size bir bomba haber daha vereyim Galatasaray fener derbisi oynanmaz 3-0 hükmen galip ilan edilirsek hiç şaşırmıcam. Yarın iddianame açıklanıyormuş. Varmı bana yemek ısmarlayacak babayiğit :)

kardesim niye mail atiyorsun? simdi yarin ali koc cikip "birileri bizi sikayet etmis" diycek :sad007:

Yahu ne olacak iddianame fos mu çıkacak sevin işte. Fos çıkacak olsa 3 gün önceki tahliye taleplerini red etmezlerdi. A.Y geçtim Tayfur bile içeride hala ki basında ona isnad edilen suç ağır gibi de durmuyordu. Demek ki o bile ağır bir suçlama ile karşı karşıya.

O yazmadı, video çekip youtube'a koydu direkt :)

Yarın sevinelim diyom işte ya.:) Birşey demedim.

lubenin ayari kacmis ;)

cumhurbaskanina övgü dolu sözlerle mail atalimda havaya girsin ;)

Benim attığım mailler elbetteki okyanusda bir damla ama ısrarla şunu söylemiştim, yasa meclisten geçerken gıkımız çıkmadı bu yüzden tüm vekiller kimisi aksini düşünsede imzaladılar. Ancak geçtikten sonra gelen tepkilerle mecliste bir kımıldama oldu olay Cumhurbaşkanına kaldı onuda izlemeyelim demiştim. Şimdiki düşüncem net olarak şu, meclis bir çoklarının düşündüğü gibi yasayı aynen göndermeden değişiklik yapacak çünkü artık yaptıkları şeye karşıda bir kamuoyu oluşmaya başladı. ;)

Olsun abi damlaya damlaya göl olur.Sen atarsın,o atar,bu atar bir bakmıssın binlerce mail olusmus.

Sayın milletvekilleri bunu göze alarak yaptılar,kamu vicdanında hic hos karsılanmıyacaklarını bildikleri halde yasayı kabul ettiler.Peki sence kaybeden kim oldu peki;)tabiki onlar...

Geri
Üst Alt