Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den Şike Yasası'na Veto !

Cevap: Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den Şike Yasası'na Veto !

Kardeşim yiğidi öldürecek hakkını vereceksin bu 1 Cumhurbaşkanlığı partiler ve siyaset üstü bir makamdır bu 2 Mevcut bulunan iktidara 1 kere bile oy vermedim muhalefetimde haklı olduğumu inandığım konularda sonuna kadar devam edecektir ancak doğru yapılanı görmemek ve takdir etmemekte vicdansızlık olur bu 3

Bu vetoyu Cumhurbaşkanını övmek ya da yermek gibi siyasi amaçlar için kullanıp fırsatçılık yapanlara rengi ve görüşü ne olursa herkese lanet okuyacağım. Bu halkın tek sevdiği şey futbol, en azından onun temiz kalması lazım, bu nedenle fikirleri, ideolojileri bir kenara bırakmak lazım.

Biri Rıdvan'a haddini bildirsin artık.Sen kimsin ulan alt tarafı yorumcusun.Her boka yorum yapma hakkını nerden buluyor bu aptal herif..

bu arada Sn. C.başkanımızı karalama çalışmaları başladı...

Gömlek olmadı pantolon verelim hesabı...

Bunlar herşeyi yapar arkadaş... Yarın malum pislik örgütü FB ye destek versin, bunların hepsi maça o örgütün paçavrasıyla çıkmazsa bende bu ülkede 40 yıl boşuna yaşamışım demekki...

asdeqw.png

Atamizin ismini agizlarina almasalar olmuyor sanki. Atatürk yasasaydi ilk o düsürün derdi.

Rıdvan Dilmen : "Veto edilmesine bayram ediliyor...

Rıdvan Dilmen : "Bir insan bir kere öldürür her gün öldürülmez ki..." (Dram)

Rıdvan Dilmen : "Cezaevinden çıkacakları için ödleri koptu.Mecliste görünmeye adamlar TV'de konuştu Tayyar mıydı onun adı Güntekin?"

günto çok pis bozdu,uefa aptal mı dedi:D

Ohoooo ne ağladınız be. Şike suçtur cezası bellidir. Federasyon sayesinde bu ligde fazla bile kaldınız. Hadi bakalım toplayın pılınızı pırtınızı doğru Bank Asya'ya!

[video=youtube;ahH_OUMnNHk]https://www.youtube.com/watch?v=ahH_OUMnNHk[/video]

O müfettiş daha gelmesin vururlar onu diyor Rıdvan:):)

rıdvan tehdit ediyor müfettişi, vururlar bunu diyor,savcılar göreve.

Ohoooo ne ağladınız be. Şike suçtur cezası bellidir. Federasyon sayesinde bu ligde fazla bile kaldınız. Hadi bakalım toplayın pılınızı pırtınızı doğru Bank Asya'ya!

[video=youtube;ahH_OUMnNHk]https://www.youtube.com/watch?v=ahH_OUMnNHk[/video]

0.35 ne kadar mutlular :)

Rıdvan sana iki çift lafım var;

hem yasaya karşı değilim deyip yasaya karşı gelenleri korumak ancak senin gibi birine yakışır,

içeridekilerin de ailesi var deyip şike ile mağdur olanların üzülenlerin ailesi yokmuydu ,

Son sözüm şu;

acaba FB GS ile yer değişseydi yani roller değişik olsaydı acaba şu an GS lilerden gelen tepkilerin 10 mislini yaparmıydın yapmazmıydın...

Az önce dedinki "ben objektifim.. " sen onu benim külahıma anlat...

Bu neye benziyor biliyormusun; ABD nin Afganistana Irak'a Libya'ya girip " ben buraya demokrasi getirdim" demesine...

O kadar inandırıcı oldu yani senin bu sözün... O yüzden masal anlatma , biz senin ne mal olduğunu gayet iyi biliyoruz...

Sus adam gibi diyeceğim ama ; bırak , onuda olmadığını biliyoruz...

Twitter'dan Abdullah Gül'e destek mesajları atıyoruz. Temiz futbola katkılarınız için teşekkürler, yanınızdayız, desteğin devamını bekliyoruz, en doğrusunu yaptınız vs... üşenmeyin yazın. Bastıralım şunları.

Rıdvan kafayı yedi.:)

Ridvan :D

Bu arada Cumhurbaskana destek mesaji yagdiralim

Cevap: Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Yeni Şike Yasasını Veto Etti!

Bana göre hiçbir vicdanıyla düşünen adam bu suça 10 yıl vermez,veremez.

Bir tek ceza indirimi yapanlarda ve indirenlerde vicdan var zaten .Bırakın boş işleri .Normal hırsızlık sadece hırsızı ve mağduru bağlar ,şike ile yapılan hırsızlık tüm ülkeyi hatta dünyayı bağlar .10 yıl az falan değil inşallah daha da artar da caydırıcılık kazanır.

Twitter'dan Abdullah Gül'e destek mesajları atıyoruz. Temiz futbola katkılarınız için teşekkürler, yanınızdayız, desteğin devamını bekliyoruz, en doğrusunu yaptınız vs... üşenmeyin yazın. Bastıralım şunları.

:yenieek: Bu çağrıya kayıtsız kalmayalım renktaşlar.

Geri
Üst Alt