Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den Şike Yasası'na Veto !

Cevap: Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den Şike Yasası'na Veto !

Euro2008de keske canli yayindayken dalsaydim uzerine.Pismanim valla

"Ben Aziz Yıldırım'ın oğlu muyum ki?Gerçi babam kadar seviyorum." Ne dediğini bile bilmiyor..

Müfettişi vururlar dedi lan oha!Resmen tehdit var.İyice zıvanadan çıktı bu şeytan..

Şimdi ne oldu fener düşecek mi?

Nasıl birşey şöylemi mesela :D :D :D

asdasd.png

Twitter'dan Abdullah Gül'e destek mesajları atıyoruz. Temiz futbola katkılarınız için teşekkürler, yanınızdayız, desteğin devamını bekliyoruz, en doğrusunu yaptınız vs... üşenmeyin yazın. Bastıralım şunları.

Rıdvan'ı gördükten sonra hala ceza az diyen varmı? Adamların mantalite bu işte. O adamı da halen nasıl orada tutuyorlarsa artık aleni tehdit etmeye başladı. Müfettişi tehdit ettiği bölümün videosunu bulup, ingilizceye çevirip ortaklaşa email olarak UEFA'a ve adalet bakanlığına gönderilmeli. Bu tarz içi boş da olsa tehditler yaptırımsız kalmamalı. Biri alıp sorguya çeksinde az tırssın labunya.

Rıdvan'ı gördükten sonra hala ceza az diyen varmı? Adamların mantalite bu işte. O adamı da halen nasıl orada tutuyorlarsa artık aleni tehdit etmeye başladı. Müfettişi tehdit ettiği bölümün videosunu bulup, ingilizceye çevirip ortaklaşa email olarak UEFA'a ve adalet bakanlığına gönderilmeli. Bu tarz içi boş da olsa tehditler yaptırımsız kalmamalı. Biri alıp sorguya çeksinde az tırssın labunya.

Ben kaçırdım nereden izleriz ki o bölümü? Konu açabiliriz videoyu bulursak.

TDKARLIBEL Talip Doğan Karlıbel

Bu akşam bazı spor yazar ve yorumcuları uyuyamıyacaklar. Çünkü yarın rezillikleri ortaya çıkacak.

gecen hafta beyaztv'de soylemisler idianamada bir kac spor yazarin isimleride geciyor ve bir daha meslegi yapamazlar diye acaba ridvenin adi geciyormu :)

sanırım bir süre önce yadığım mesaj Rıdvanın ne istediğini açıklıyor

Yazıkkkkkkkkkk.... Çok canı acımış... ondan öyle yapmış...

Halbuki Engin ondan mı yaptıki, o zevkten yaptı... Çünki Engin insan evladı değil...

Bu ülkede insan evlatları FB liler sadece...

*** İçeride yatan bir sürü kader kurbanı hükümlü var, onlar insan değil ama içeride şikeden bulunan FB liler insan,

*** Sahada canı yandığı için kırmızı kart gören FB liler insan, diğerleri değil...

*** FB lehine düdükler çalan hakemler " iyi hakem" ama aksini yapanlar insan değil...

*** FB şikeyi rahat yapsın diye düzen için de yer alanlar insan, şikeye tepki gösterenler insan değil...

*** KISACASI FB İNSAN , FBLİ OLMAYANLAR İNSAN DEĞİL....

Şimdi siz söyleyin; biz neyiz o zaman...

Bize " Yalakalık Modu " son sürümü yüklenmedi diye mi bütün bunlar !!!

Guzel bir fikir.Guya UEFA lobisini hayata gecirelim :)

Ben kaçırdım nereden izleriz ki o bölümü? Konu açabiliriz videoyu bulursak.

En sonunda söyledi sanırım. NTV 22:39-22:45 arası biryerde olması lazım, o sırada Skycinemadan film arıyordum saati aklımda kalmış.

Ahmet saygın davranış ne alaka tosunum? Ayrıca tşk yazılmaz. Kankanla ders sırasında mı mesajlaşıyorsun. Neyse hızımızı kesmeyelim twitlere devam.

İşte Rıdvan'ın dediklerini ingilizce olarak çevirip göndermek gerek Uefa'ya bu sefer hakikaten direk öperler...

Amatör bile kesmez yani...

Tam 22:38 e ayarla Sercan ;)

Yazık şu Fenerbahçeye yahu.

NTV gibi ulusal bir kanalın yorumcu diye çıkardığı şerefsize bak !! Fenerbahçe adına konuşmak bunlara mı kaldı?

Madem başkanınız olacak namussuz suçsuz, yasa değişmiyor diye tepkiniz neden ?

Sen ve senin gibi hainlerin derdi Fenerbahçe falan değil, tek derdiniz taptığınız şerefsizin uzunca bir süre gün yüzü görmeyecek olması..

Kraldan çok kralcıların, tek adamcıların, yağcıların, yalamaların yaşadığı aşağılık kompleksi, Galatasaray nefreti ile beslenince ortaya sen ve senin gibi ucubeler çıkıyor.

Öyle bir noktaya gelmişsiniz ki Aziz Yıldırım gözünüzün içine baka baka suratınıza tükürse ' Büyük başkan öyle şey yapmaz, Galatasaray yaptı ' diyeceksiniz.

İnsan falan değilsiniz siz, büyüklüğünüz gibi adı konulamayacak bir şeysiniz.

Geri
Üst Alt