Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Başakşehir şampiyon olursa devrimdir"

Durumdan vazife çıkarma zamanı!. TFF organları ve en başta hakemler mesajı şimdiden almışlardır...Zaten memlekette her halta müdahilsin, bu kadar da açık etmeseydin be 'Reis'!...

Aleyhinde açıklamalar yaptığı büyük holdinglere, ertesi gün Maliye müfettişlerinin ceza yağdırdığını bilmeyen yok; aynı durum. Bizzat emir vermesi gerekmiyor; yarı örtülü olarak o emri vermiş oluyor zaten; g.tü yiyen karşı gelsin!...

siz hala yok şu maçta berabere kalırlar şu maçta yenilirler diye hesap yapın!!

Bakalım ak partiye oy veren galatasaraylılar ne diyecek ? gerçi erdoğanın tek lafı ile hepsi başakşehirli olurlar

Araştırma yapılırsa zaten 3 büyükleri tutan taraftarı arasında bunlara en çok oy veren bizimkilerdir maalesef. O sözde taraftar grubumuza hiç değinmiyorum bile.

tayyip ne diyon yaW valla iyice yaşlandın, devlet bahçeli gibi gereksiz konuşmaya başladın. napacaksın futbolu otur devletini yönet güzel güzel. o kadar işin içinde ne gerek var

Seçimlerde oy kullanmayacaktim normalde ama kıçımı kaldırıp vereceğim. Bir oy bir oydur ama bizi o kadar üzdü ki inşallah karşılığını bulur

reis 4 buyuklerı tamamlayacak heralde
1-basak
2- erok
3-?
4-?

Adamın diline yalan yuva yaptığı için bu seviye söylemlerini yalan olarak bile kabul edemeyiz kendi seviyesine göre haklı yani, en son Esenboğa havalimanını filan yapıyordu o yüzden makul bu söyledikleri ama netice yoktan kastı ne anlaşılır değil kendi desteklediği ve kurduğu takım ne gibi bir netice elde etmiş acaba 4. 5. olmak dışında?

Ben artık babama kızıyorum valla. Şu döneme beni denk getirdigi icin. Yok yani reyise kizamiyorum, adam ulkeye hakettigini veriyor cunku.

Şampiyon olacağımıza daha çok inanıyorum şimdi.

Geri
Üst Alt