cumhurbaşkanı olmak isteyen çocuk

Yarasin Gökhanima. Aksama ben de yollara düsecegim bakalim nerede istop edecegiz.

Senin içtiğin yerler pek tekin yerler değil hani.

Geçenlerde bi foto atmıştın, kokain partisi gibi birşeydi :red:

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Erimiş mumun ne işi var öyle ortamda? Bardakların kenarında beyaz beyaz tozlar vardı oğlum. Ortam seks sonrası yapılan kokain partilerini anımsatıyordu :red:

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Benim öyle seylerle isim olmaz, tek zaafim alkol. O da olmasa melek gibiyim.

16105713_1290121494391187_5274366009713077178_n.jpg
a haber, koyun vs deyince aklima geldi.
Geçen gün pederi ziyaret ettim, evde oturmus bu kanali izliyordu.
Ekrana kendini yorumcu diye tanitan iki o.ç çikarmislar, adamlar TV'de Halide Edip Adivar hakkinda atip tutuyorlardi, bizimkide bunlara inanip bana yorum yapiyordu.
Hatrini kirmamak için kendimi zor tuttum gerçekten..
Cahil insanlarla ugrasmak gerçekten çok zor bisey, kendi ailenden olunca insanin daha da zoruna gidiyor. bunun gibi kanallari açip izleyen ve onlara inanan çok büyük bir koyun kitlesi var maalesef.
Adamlar kurtulus savasini bile yok sayacaklar yakinda TV ekranlarinda.

Herifler üstelik ingilizce yayın yapan haber kanalını açacaklar. Yurtdışına iyice rezil edecekler bizi.

Çocukları da kendileri gibi mal yaptılar

İzlemedim dedim rdas, yazdıklarımı iyi oku... Abd de başkan olmak isteyen yokmudur sence?

Not: İdama karşısın anladığım kadarıyla... O yüzden zaten apoyu felan ve şu reina katliamcisini besliyor besleyecegiz... As gitsin ne besliyorsun (şahsi fikrim, vatan hainleri ve çocuk istismarcilarina felan idam verilmeli)

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Sen kafayi mi yedin de boyle salak sulak yaziyorsun? Cocuk idami getirecegim, darbecileri asacagim hem de geriye donuk yapilamiyor, onu geriye donuk yapacagim diyor. Bir cocuktan bu laflari duyuyoruz. Adi ustunde cocuk. 29 yasindayim, ben o yaslarda taso, futbol falan oynuyordum mahallede. Ne bilirdik idami, apoyu falan.

Karsit gorus olacagim diye kasma kendini, yoksa milleti cileden cikaracaksin.

bugün internette baya kişi bu kızı övdü. İnanamadım. Yok efendim bu yaşta böyle şeyleri bilmeliymiş,yok şöyleymiş..

Ben 15 yaşına kadar siyasetin "s" sini bilmezdim. Çocuk dediğin en azından liseye kadar sokakta oynayan biri olmalı. Bizde ise daha 6-7 yaşında kızlara başörtüsü taktırıyor aileler.

Bu tip işler kişinin özgürlüğüne bırakılmalı ama ne yazık ki öyle değil. Her şeyden önce sistemde sorun var. Ufacık çocukları adeta bir yarışa sokan tüm hayatını 2-3 saatlik sınava göre belirleyen bir sistem en büyük yanlış.

a haber, koyun vs deyince aklima geldi.
Geçen gün pederi ziyaret ettim, evde oturmus bu kanali izliyordu.
Ekrana kendini yorumcu diye tanitan iki o.ç çikarmislar, adamlar TV'de Halide Edip Adivar hakkinda atip tutuyorlardi, bizimkide bunlara inanip bana yorum yapiyordu.
Hatrini kirmamak için kendimi zor tuttum gerçekten..
Cahil insanlarla ugrasmak gerçekten çok zor bisey, kendi ailenden olunca insanin daha da zoruna gidiyor. bunun gibi kanallari açip izleyen ve onlara inanan çok büyük bir koyun kitlesi var maalesef.
Adamlar kurtulus savasini bile yok sayacaklar yakinda TV ekranlarinda.
Malesef benim ailemde de yeterince var aynı kafada olan. Ülkenin geneli bu durumda anlaşılan örneklere bakarsak.

Bu yüzden de ben ülkeden yana ümidimi kestim neredeyse.

Comarçik
Biraz daha büyüsün bütün cehapelilerin laikcilerin kafasını keseceğiz diye bogurmeye başlar.

Ülkenin gidişatı kötü.

sent by note 7 #fireinthehole

Sen kafayi mi yedin de boyle salak sulak yaziyorsun? Cocuk idami getirecegim, darbecileri asacagim hem de geriye donuk yapilamiyor, onu geriye donuk yapacagim diyor. Bir cocuktan bu laflari duyuyoruz. Adi ustunde cocuk. 29 yasindayim, ben o yaslarda taso, futbol falan oynuyordum mahallede. Ne bilirdik idami, apoyu falan.

Karsit gorus olacagim diye kasma kendini, yoksa milleti cileden cikaracaksin.
Al iste bi tane oturma organiyla okuyan rdasimiz daha... Bak kardesim ilk cumlemde ne yaziyor? Izlemedim videoyu yaziyor demi? O yorumum videoyu izlemeden yapılmış bir yorum, izledikten sonra idam midam olayı yanlış diye belirtmiştim zaten... Okuduklarını anlamıyorlar sonra laf çakmaya uğraşıyorlar, te Allahım yarabbim yaa!

Alintilamayin dedim 50 x şu konuda beni... ALİNTİLAMAYİN!

Not: Ben videoyu izlemeden yorum yaptım... Tamam yanlış, hata yaptım ama siz okuduğunuz seyide anlamıyorsunuz... O daha kötü ;)

Son düzenleme:
Çoğunuz akıllı mantıklı gençlersiniz.. Şunun kurgu olduğunu hepiniz anlamışsınızdır..

Asıl konuşulması gereken bu kurguya bizim inanacağımızı sanan kuş beyinli aptal ..

Al iste bi tane oturma organiyla okuyan rdasimiz daha... Bak kardesim ilk cumlemde ne yaziyor? Izlemedim videoyu yaziyor demi? O yorumum videoyu izlemeden yapılmış bir yorum, izledikten sonra idam midam olayı yanlış diye belirtmiştim zaten... Okuduklarını anlamıyorlar sonra laf çakmaya uğraşıyorlar, te Allahım yarabbim yaa!

Not: Ben videoyu izlemeden yorum yaptım... Tamam yanlış, hata yaptım ama siz okuduğunuz seyide anlamıyorsunuz... O daha kötü ;)

Orjinal Milan formam vardı, o zamanlar orjinal forma bulmak falan zor işlerdi... Neyse işte İtalya apo piçini vermeyince İtalyan mallarını yakma eylemleri yapılıyordu yurt genelinde; gaza gelip yakmıştım formayı.

Nedense aklıma geldi yazayım dedim.

Orjinal Milan formam vardı, o zamanlar orjinal forma bulmak falan zor işlerdi... Neyse işte İtalya apo piçini vermeyince İtalyan mallarını yakma eylemleri yapılıyordu yurt genelinde; gaza gelip yakmıştım formayı.

Nedense aklıma geldi yazayım dedim.
Yaşın kaçtı rdas?
Güzel birşey yapmışsın bence, keşke herkes senin gibi duyarlı olsa :hat:

Not: Formaya yazık olmuş ama söz konusu vatansa gerisi teferruattır... Allah daha nice formalar, şampiyonluklar almayi/görmeyi nasip eder insaAllah (sayende bizde görürüz şampiyonluklar böylelikle :asd:)

Edit: 99 da yakalanmisti sen ise 34 yasindasin demekki 16/17 daymissin galiba ? Guzel bir ani, Allah cocuklarina nasip eder artik o formayi insaAllah :hat:

Son düzenleme:

Butun konuyu okuyacak halim yok, kac sayfa kavga etmissiniz. O yorumu atarsan tabii ki alintilanirsin. Izlemeden yorum mu olur yahu?

Geri
Üst Alt