Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.917
- 10.596
- 673
11de rtsSaat kacta mac beyler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
11de rtsSaat kacta mac beyler.
11 de mac mi olur beyler kendinize gelin resmen kumpas oynaniyor.
Yuh abi 11 de mac mi oynanir yaw.Nedense bu tur seyler fener maci oncesi degil de bize oluyor.Kardeşim bu TFF ve devlet varken ne bekliyordun? Ama yılmayacağız ve sabah sabah Fener'e koyacağız.
Yuh abi 11 de mac mi oynanir yaw.Nedense bu tur seyler fener maci oncesi degil de bize oluyor.
![]()
Erdoganin aciklamalarindan sonra![]()
![]()
birileri sabrimizi sinasin mi reyis
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İçinde yaşamasak aslında bunları uzaktan izlemek çok komik de olan bize oluyor
edit:bunları derken olayları değil bu ertem gibi şahısları kastediyorum. Yanlış anlaşılma olmasın![]()
Edit olmasa terrorist damgasini yemistin hic kusura bakma![]()
Sert 1 cvp yaziyordum hic yakistiramamistim sana ama edit ile toparladinİçinde yaşamasak aslında bunları uzaktan izlemek çok komik de olan bize oluyor
edit:bunları derken olayları değil bu ertem gibi şahısları kastediyorum. Yanlış anlaşılma olmasın![]()
Sert 1 cvp yaziyordum hic yakistiramamistim sana ama edit ile toparladin
Yahu 11 de derbi maci var saka gibi hangi devirdeyiz arkadas.
Konu baskına uğramadan toparladık çok şükür diyeceğim de görüntüleyenler sayısına baktım da uğramış sanki
Ne guzel iste epldeki gibi gunduz maci oynanacak hem masraf olmamis olur elektrikten tasarruf sicmaya paramiz yok bu aralar.Yahu 11 de derbi maci var saka gibi hangi devirdeyiz arkadas.
Serkan Şafak tehlikeli adamdir uzak dur Omer.Kurtulamazsin SerkandanDarbe başlığını da hemen iç ettiniz haaaa....Ben daha @Serdar Demir yorumu okuyacaktım orada. Güray ne oluyor açıkla kamuoyuna. @Serkan Şafak Güray artık Sarayın adamımı yoka?