Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulkeye bak anasini satim. Koskoca Galatasaray klubu metro icin adamin ayagina gidiyor.
Orda metro ihtiyaci oldugu zaten cok acik.
Illa adamin ayagina mi gitmek lazim yapilmasi icin.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Tam da yerinde söylediğin haa. Bu forumamı siyaset sokmayacaklar. Alakasız konularda bile dönüp dolaşıp olay siyasete bağlanıyor burda abi![]()
Bunun tek çaresi var o da "yönetim siyasi konuşmaları yasaklayacak". Bizim ortak noktamız ve bu forumda bulunma sebebimiz GALATASARAY. Siyasi konuların bu kadar ayyuka çıkması, forumdaşların birbirine bu sebeplerden dolayı kırıcı konuşması, futbolculara hakaret etmesi, yöneticilere hakaret etmesi, kendilerini bu konuda uyaranlara hakaret etmesi sanırım yönetimin de hoşuna gitmiyordur.
Spor Forumu mu Siyaset Forumu mu belli değil.
Diyordum ya sizle tartışmak boşa..Söylediğimi teyit edersiniz anca..Darbelerden en büyük darbeyi nasıl sol yemiş anlamadım..1960'da devrilen Menderes solcuydu galiba..Sonra gelen işin kaymağını yiyen CHP..1972'de Demirel devrildi..İşin kaymağını CHP ile Ecevit yedi..1982'de Demirel devrildi sonrasında Özal geldi..1998'de Erbakan'ı gönderttiler sonra DSP birinci parti oldu..Özal'ın öldürülmesine eklersen başarıya ulaşmış 5 darbenin 5'inde de devrilen sağ parti ama nedense hep darbeyi sol yiyor..AKP'ye karşı yapılan onlarca girişimi geçtim zaten..Nedense hep devrilen sol iktidar olur darbeyle..:asd22:Tartışılacak bir şey yok zaten ortada. Bu ülke, siyasi tarihinin %95 lik kısmı boyunca hep sağ hükümetler tarafından yönetilmiştir. Şimdiki hükümet ise o sağ hükümetlerin biraz daha muhafazakar (!) olan modelidir sadece.
dipnot : ya da sözde muhafazakar diyelim.
Ve nedense, ülke tarihi boyunca yaşanan tüm olumsuzluklardan solcular sorumlu tutulmuştur. Darbelere kadar... Oysa bu ülkede darbelerden, iktidar baskılarından en büyük yaraları solcular almıştır. Bkz. 80 darbesinde işkence gören solcular, daha öncesinde asılan Deniz Gezmiş'ler, Mahir'ler, Hüseyin'ler, hapse atılan Nazım Hikmet'ler, Yılmaz Güney'ler, yasaklanan kitaplar ve filmler, suikastlere kurban giden Abdi İpekçi'ler, Uğur Mumcu'lar...
Ama nedense mağdur olan kesim hem sağcılar, muhafazakarlar olmuştur bu ülkede. Çok ilginç gerçekten...
Ha bu arada 90 lı yıllarda da yapılan baskıların altında Demirel, Mesut Yılmaz, Tansu Çiller, Necmettin Erbakan gibi başbakanların hükümetleri vardır. Arada kısa bir dönem başbakanlık yapmış olan Ecevit'i katacak olursanız da, onunla ilgili şeylerin tamamı ayrıca uzun bir yazı gerektirir. Irak'a girmek isteyen ABD'nin komplolarına kadar uzar gider.
Neyse boşverelim gitsin. Devam edin siz...
Öyle bişe olacağını sanmam ama Abdo Arena'da protesto yerse ne gülerim...![]()