Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Galatasaray Sürprizi!

Abdürrahim metro işini bağlamış demek ki,güzel.

Ulkeye bak anasini satim. Koskoca Galatasaray klubu metro icin adamin ayagina gidiyor.

Orda metro ihtiyaci oldugu zaten cok acik.

Illa adamin ayagina mi gitmek lazim yapilmasi icin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Güzel kardesim maalesef sorun burada basliyor... Sadece metro degil, vergis meselesi de var. Türkiye´de maalesef islerin hizli yürümesini istiyorsan, devlet büyüklerinden icazet alman gerekiyor... Biz bu Arena´yi icazet ala ala yaptik, bizim rahmeti Canaydin 500 kere yapti Ankara-Istanbul yolunu. Iyi baskandir, kötü baskandir bu ayri, ama bunu zamaninda Galatasaray icin yapti... Özhan Baskan kötü baskanlik yapsa bile, Galatasaray icin canini ortaya koymus bir insandir...

Ve maalesef bizim yaptiklarimiza pirlipak degil, ve bunu hepimiz biliyoruz... Aciklarimiz var, vergi konusunda illegal yollara basvurdugumuz oldu son yillarda... Maalesef bu yüzden Devlet´den göz yummalarini beklemek zorundayiz... Sorun herzaman birazda bizde basliyor.

Tam da yerinde söylediğin haa. Bu forumamı siyaset sokmayacaklar. Alakasız konularda bile dönüp dolaşıp olay siyasete bağlanıyor burda abi :D

Bunun tek çaresi var o da "yönetim siyasi konuşmaları yasaklayacak". Bizim ortak noktamız ve bu forumda bulunma sebebimiz GALATASARAY. Siyasi konuların bu kadar ayyuka çıkması, forumdaşların birbirine bu sebeplerden dolayı kırıcı konuşması, futbolculara hakaret etmesi, yöneticilere hakaret etmesi, kendilerini bu konuda uyaranlara hakaret etmesi sanırım yönetimin de hoşuna gitmiyordur.

Bunun tek çaresi var o da "yönetim siyasi konuşmaları yasaklayacak". Bizim ortak noktamız ve bu forumda bulunma sebebimiz GALATASARAY. Siyasi konuların bu kadar ayyuka çıkması, forumdaşların birbirine bu sebeplerden dolayı kırıcı konuşması, futbolculara hakaret etmesi, yöneticilere hakaret etmesi, kendilerini bu konuda uyaranlara hakaret etmesi sanırım yönetimin de hoşuna gitmiyordur.

Söylediklerine aynen katılıyorum ve öyle olmasını umuyorum.

Abdülrahim'in başkan yardımcısı olduğu bir yönetim ile işin bu noktalara geleceği belliydi. Adam yalakalıkta çığır açmış bir adamdı zaten ve şaşırtmadı. Ünal Aysal'dan sonra aday olan başkan ve yönetimlere bak!! Biri A.Polat yalakasıydı diğeri Abdülrahimli tayyip yalakası... Biri şu an başkan olan iki adayda şikecibaşını aklamak için yarışmaktalardı. O da yetmedi rüşvetçibaşına yalakalıktan da geri durmuyorlar.

Hala daha Ünal Aysal 20 milyon Galatasaraylı akp'ye oy verdi lafını getirip koyuyor temcit pilavı gibi. Aptal olduklarına ihtimal vermek istemiyorum bunu bilerek yapıyorlar. Yav adam stad açılışından sonra hükümet tarafında gelişen G.Saray düşmanlığına set çekmek istedi. Galatasaray'ın bir allah kuruşu yokturlardan, stad devrinin geciktirilmesinden, yolların metroların yapımının yavaşlamasından dolayı aba altından sopa gösterdi. He bunu yanlış bir biçimde yaptı bende aynı fikirdeyim ama adam sonra açıkladı zaten ben kimsenin siyasi görüşüne ket vurmak istemedim yanlış anlaşıldım diye... Adam zamanın başbakanına; Galatasaray büyük kulüptür milyonlarca taraftarı vardır, bir siyasi karakter olarak ayağını denk al demiştir. Bunu anlamamak için salak olmak lazım. Ünal Aysal çıkacak ciddi ciddi inanarak 20 milyon GS li akpye oy verdi diyecek öyle mi? Salak mısınız abi siz??

Madem bu bir akp'ye başbakana yapılan yalakalıktı da neden Ünal Aysal Galatasaray başkanı sıfatı ile ülkenin başbakanından bir kere bile randevu alamadı??? O sivri zekalı anti-aysal fetişistleri bunu da açıklasın bakalım ama açıklayamaz... Ben Ünal Aysal veya Galatasaray camia olarak tamamen muhaliftir demiyorum zaten kimsede demiyor. Ama şikeci düşmanı bir adamdır orası kesin. Zaten başkanlığının bu kadar erken bitmesinin yegane sebeplerinden biri de aziz yıldırım ve şurekasına karşı takındığı tavırdır. Bu o zamanın bb sini şimdi ki cb sini rahatsız etmiş bir durumdur. Son bir senedir şu forumda hep dile getirdiğim gibi 17-25 aralık operasyonlarından sonra Aziz-Tayyip çözüm ortaklığı vardır gerçektir... Rte bu tarihten önce fenerbahçesini kurtarmaya çalışmaktaydı ama bu tarihten sonra Aziz denen şikecibaşını da kurtarmaya çalışmaktadır. Çünkü onun kurtuluşu demek kendisinin kurtuluşu demektir. Hem 3 temmuz hem 17 aralık operasyonları aynı savcılarından tarafından yapılmıştır. Birini kabul etmek demek diğerini de kabul etmek anlamına geleceği için yan çizilmiştir. Çevir kazı yanmasın aman kız uyanmasın misali... Bunun için de önündeki en büyük engel Ünal Aysal zihniyeti idi onu da medya gücü ile bir güzel yedi. 17 hazirandaki maça çıkmama mevzusundan sonra mahmutun sözleri ve fb kulübünün açıklamaları zaten herşeyi apaçık ortaya sermektedir. Gerçekleri görebilmek için filozof olmaya gerek yok.

He rahmetli olmuş başkanımıza gözümünün önünde küfür eden aşağılayan zihniyete hiçbir şekilde ne 20 milyon GS li oy verdi diyerek ne de vizyon toplantısına göstermelikte olsa katılarak prim vermemeliydi. Bu konuda eleştirenlerin başında geliyorum ama her eleştiriyi kabul ederim de burada bazı aklı evveller tarafından iddaa edildiği gibi Ünal Aysal'ın rüşvetçi ve şikeci dostu, yalakası olduğunu asla kabul etmem. Bunu iddaa edenin aklından, samimiyetinden ve Galatasaraylılığından şüphe ederim.

B5yAqbIIEAAE0Cc.jpg

asfdfgfsgfh:D

Tartışılacak bir şey yok zaten ortada. Bu ülke, siyasi tarihinin %95 lik kısmı boyunca hep sağ hükümetler tarafından yönetilmiştir. Şimdiki hükümet ise o sağ hükümetlerin biraz daha muhafazakar (!) olan modelidir sadece.

dipnot : ya da sözde muhafazakar diyelim.

Ve nedense, ülke tarihi boyunca yaşanan tüm olumsuzluklardan solcular sorumlu tutulmuştur. Darbelere kadar... Oysa bu ülkede darbelerden, iktidar baskılarından en büyük yaraları solcular almıştır. Bkz. 80 darbesinde işkence gören solcular, daha öncesinde asılan Deniz Gezmiş'ler, Mahir'ler, Hüseyin'ler, hapse atılan Nazım Hikmet'ler, Yılmaz Güney'ler, yasaklanan kitaplar ve filmler, suikastlere kurban giden Abdi İpekçi'ler, Uğur Mumcu'lar...

Ama nedense mağdur olan kesim hem sağcılar, muhafazakarlar olmuştur bu ülkede. Çok ilginç gerçekten...

Ha bu arada 90 lı yıllarda da yapılan baskıların altında Demirel, Mesut Yılmaz, Tansu Çiller, Necmettin Erbakan gibi başbakanların hükümetleri vardır. Arada kısa bir dönem başbakanlık yapmış olan Ecevit'i katacak olursanız da, onunla ilgili şeylerin tamamı ayrıca uzun bir yazı gerektirir. Irak'a girmek isteyen ABD'nin komplolarına kadar uzar gider.

Neyse boşverelim gitsin. Devam edin siz...
Diyordum ya sizle tartışmak boşa..Söylediğimi teyit edersiniz anca..Darbelerden en büyük darbeyi nasıl sol yemiş anlamadım..1960'da devrilen Menderes solcuydu galiba..Sonra gelen işin kaymağını yiyen CHP..1972'de Demirel devrildi..İşin kaymağını CHP ile Ecevit yedi..1982'de Demirel devrildi sonrasında Özal geldi..1998'de Erbakan'ı gönderttiler sonra DSP birinci parti oldu..Özal'ın öldürülmesine eklersen başarıya ulaşmış 5 darbenin 5'inde de devrilen sağ parti ama nedense hep darbeyi sol yiyor..AKP'ye karşı yapılan onlarca girişimi geçtim zaten..Nedense hep devrilen sol iktidar olur darbeyle..:asd22:

soytarılar saraya koşarak gitmiş anlaşılan!!! olcan ve yekta'yı protestolarından dolayı kutluyorum ayrıca.

Devletin yapması gerekenleri (metro gibi) veya yapmaması gerekenleri (vergi yoluyla tehdit) istemek için devletlu padişahın ayağına gitmek bu devlete de millete de ayıp olarak yeter. Amaç buysa tabi.

Duygun Yarsuvat Başkan ise bu kulüp için yüz karası olmaya aday.

Yahu bu kadar abartmaya gerek yok normal bir ziyaret abartmayın bir şeyi de herkesin siyasi görüşü var ona göre yorum yapıyor "yazıklar olsun ,kahretsin " vs noluyor ya olgun düşünmek gerekir Rum,Fransız veya Ermeni takımı değiliz varolan şahsın 12 yılda yaptığı hizmetlerin-söylemlerin yüzde 90'ınıdan fazlasını eleştirmiş bir kişiyim ama normal şeyler bunlar saçma sapan hakaretleri bırakalım.Galatasaray 3-5 kişinin tekelinde değildir ülkenin en büyük Sivil Toplum Kuruluşudur tuttuğunuz takımı saçma ihtiraslarla gözünüz de küçültmeyin.

utandim, içim bulandi, maç zevkim kalmadi. Galatasaray'i ma yakismadi. Keske bir oyuncumuz gitmeseydi onunla gururlansaydik ama o da yok.

Bizim apo babasi olsa böyle sevmez birini. Her fotografta gülüyor şaban:red:

Geri
Üst Alt