Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Galatasaray Sürprizi!

Rezillik ama şimdi biri çıkıp ben gitmem derse mimlenir. Gaza gelmeyin hemen. Bunlar güzel haberler. Sayın Ünal Aysal her gün resmi siteden birine giydiriyordu ne oldu??? Cebinden mi verdi vergileri. Devlete laf edersen uzlaşır mı seninle? Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır, şu vergiler falan hallolana kadar bırakın gitsinler. Nihayetinde sevseniz de sevmeseniz de ülkenin Cumhurbaşkanı.
Dik durus her zaman yalakalik'tan iyi olmustur.

GS dik durar yalakalik yapmaz, ama bu capsiz yonetim ne bilir.

Dik durus her zaman yalakalik'tan iyi olmustur.

GS dik durar yalakalik yapmaz, ama bu capsiz yonetim ne bilir.

Kulüp dik durunca taraftar arkasında duruyor mu? Destek veriyor mu kulübe? Sadece kulübün dik durması, devlete karşı durması pahalıya mal olur bize. Bizler taraftar olarak yeterince sahip çıkıyor muyuz kulübe? En basiti FB sponsorumuz taraftarımız dedi, adamlar deli gibi forma alıyorlar, bırakın formayı feneriumlardan giyiniyorlar. Bizler ne kadar forma satıyoruz, kulübe gelir getirecek yardımda bulunabiliyoruz. Bizler bunları yapmıyoruz, sonra dik duruş sergileyelim, gelen geçen vergiden geçirsin, başka yerden geçirsin, federasyon geçirsin, herkes geçirsin.
DİK DURUŞ SERGİLENECEKSE HEP BİRLİKTE SERGİLENMELİ. YOKSA GALATASARAY KULÜBÜ ZARAR GÖRÜYOR.

Normal. Ne ilk defa bir CB yanına gidiliyor ne de CB ilk defa bir kulübü kabul ediyor. Dünya'nın her yerinde var.

Ama borçlar, vergiler vb. konular için yalakalık yapılacaksa bize yakışmaz, devletin de böyle birşeyi kabul etmemesi lazım.

Yekta ile Olcan'ın hiç hoşuna gitmemiştir bu iş :D

tumblr_mv1hmh0pur1swo1x3o1_250.gif

Normal. Ne ilk defa bir CB yanına gidiliyor ne de CB ilk defa bir kulübü kabul ediyor. Dünya'nın her yerinde var.

Ama borçlar, vergiler vb. konular için yalakalık yapılacaksa bize yakışmaz, devletin de böyle birşeyi kabul etmemesi lazım.

Manchester United, Liverpool en son ne zaman basbakanlarini cumbur cemaat ziyaret etmisler?

Adamlar sizi degistirecegiz dediler ve degistirdiler.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eli bos gitmesek bari. Kullanmadigimiz ayakkabi kutularini goturelim en azindan.

Sneijderin sakatlik bahanesi belli oldu demek ki. Cemaat'a bayagi sadikmis.

Yazık bazı kişiler ne çabuk unutmuş Ünal Başkanın her görüşme isteğinin geri çevrildiğini.

Allah bilir ne pislikler dönüyor yine. Ben bu yönetimdeki yalakalardan herseyi beklerim !!

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt