- 27 Şubat 2009
- 4.436
- 2
- 1.308
Neden ? Aysal gitmek istedi ama gidemedi.
Hala şu Aysal'ı melek gibi göstermeye çalışıyorlar. 3 yıldır kaç kere randevu istediğini okuduk. Kurtulduk bitti işte. Ne Aysal sevdasıymış?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden ? Aysal gitmek istedi ama gidemedi.
Hala şu Aysal'ı melek gibi göstermeye çalışıyorlar. 3 yıldır kaç kere randevu istediğini okuduk. Kurtulduk bitti işte. Ne Aysal sevdasıymış?
Her topçunun en az 3 çeşit kramponu vardır. 40 oyuncu etti sana 120 kutu.
Adamcağız sevinsin azzıcık
I am the one who knocks!
Ne olursa olsun. Her fikirden insanı taraftar olarak bünyesinde barındıran bir kulüp, gidip ülkede milyonlarca insanın nefret ettiği (aynı ölçüde insan da seviyor tabi ona diyecek bişe yok) bir insanı ziyaret edemez. Etmemeli. Ederse, bu o kişiye karşı duran Galatasaray taraftarlarını hiçe saymaktır. Rencide etmektir.
Ben Atatürkçü bir Galatasaraylı olarak bu durumdan rahatsız oldum şahsen. Aynı şekilde desteklediğim bir lider olsa (ki yok) ve Galatasaray onu ziyaret etse yine rahatsız olurdum. Çünkü Galatasaray tüm topluma mal olmuş bir kurumdur. Herkese aittir. Ona göre davranılmalıdır.
Diğer oyuncuları bilmem ama Olcan'ın ziyadesiyle midesi bulanmıştır bu ziyaretten. Buna eminim.Çok haklısın ama kulübü değil AA'yı suçlamak lazım. Gidenlerin hiçbir kabahit yok bence. Kimse ben gelmiyorum diyemez. AA saolsun mecbur bırakmıştır bizimkileri. İnşallah oyuncuların bu akşamki performansını etkilemez bugünkü ziyaret
Diğer oyuncuları bilmem ama Olcan'ın ziyadesiyle midesi bulanmıştır bu ziyaretten. Buna eminim.![]()
icimde bir umut var, belki Yekta gibi kaliteli insanlar saydigim kisiler protesto edip gitmez.Bütün takımı silsene
bu olcan olayı nedir