Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Galatasaray Sürprizi!

Hersey yalakalik ile olsaydi, Ünal Aysal ilk baskan oldugu dönemlerden itibaren Erdogan´in en iyi buddysi oldu. Ünal Aysal yalakalik yapti olmadi, "dik" durdu olmadi, yani olmadi oglu olmadi.

Hala şu Aysal'ı melek gibi göstermeye çalışıyorlar. 3 yıldır kaç kere randevu istediğini okuduk. Kurtulduk bitti işte. Ne Aysal sevdasıymış?

Dedigim gibi ben türk futbol tarihinde AKP´ye Aysal kadar latife eden bir baskan ile karsilasmamistim. Galatasaray´in 80%´ni AKP´li ilan etti, bizim zaten taraftarimiz AKP´li, Erdogan ona oy verenlere destek olacakatir diye bir algi yaratmak istedi... Ama göründügü gibi hersey bu ülkede yalakalik ile olmuyormus demekki...

3 puani bu görüsmeden alabiliriz belki........... AA 3 puani almadan dönmesin.

yav bu ne düşmanlık, böyle davetler her zaman iyi olmuştur eminim işimize de gelecektir ;)

biji serok tayyip!1!1!

Aysal'i kabul etmez tabii. Aysal Belcika'da istedigi kisi ile gorusur, Albayrak ise Turkiye'de. Ulkelerin gelismisliklerine gore degisiyor kimin ne yapabilecegi.

Cumhurbaskan yada Basbakan´nin yaninda poz vermek bile, insanlarin yolunu acabilir Türkiye gibi bir ülkede. Bu güce herkes ulasabilmek ister... Heleki hayati boyunca gücün pesinde olup, devamli gücünü cogaltmak isteyenler... Hic bir IS adami gidip devlet ile ters düsmek istemez...

Aziz Yildirim 12 Numara üstünden Devlete 1 yil boyunca tehditler yagdirdi, hakaretler etti, insanlar karaladi. Bilmiyormuydu devlet onun hesabi oldugunu ? Bizim bakkal hüsnü bile ögrendi bunu. Gidip ozaman onuda kahraman ilan edin son kale muhabbeti ile... Adam devlete karsi dik durdu, hatta istedigini aldi diye... Tabiki, istedigini aldiktan sonra da yalama seanslari basladi. Birden hükümete meydan okuyan delikanli 12. Numara hesabi türban giyip, kendini kuma gibi Erdogan´in evine kapatti.

O Twitter olaylarinda Aysal aynen buna benzer birsey yapmak istedi. Ufak tehditler ile, hükümet ile uzlama yoluna gitmek istedi. Bunu yapamayinca, geri vites yapip Erdogan´in vizyon toplantisina katildi.

Eger Aysal bu kücück tepkilerinden dolayi "dik" durmus ise Aziz Yildirim yaptiklari ile 10 kere dik durmustur... Bu adamlarin IS adami olduklarini unutuyorsunuz...

Son düzenleme:
Her şeyiyle rezalet. Duygun dede ve Apoyu anlarım menfaatleri var da Hamza Hoca ve futbol takımını buna niye karıştırıyorlar. Kendilerinin umrunda değil ama bugün belki sezonun en kritik maçlarından biri varken niye konsantrasyonlarını bozuyorlar onların

Ne olursa olsun. Her fikirden insanı taraftar olarak bünyesinde barındıran bir kulüp, gidip ülkede milyonlarca insanın nefret ettiği (aynı ölçüde insan da seviyor tabi ona diyecek bişe yok) bir insanı ziyaret edemez. Etmemeli. Ederse, bu o kişiye karşı duran Galatasaray taraftarlarını hiçe saymaktır. Rencide etmektir.

Ben Atatürkçü bir Galatasaraylı olarak bu durumdan rahatsız oldum şahsen. Aynı şekilde desteklediğim bir lider olsa (ki yok) ve Galatasaray onu ziyaret etse yine rahatsız olurdum. Çünkü Galatasaray tüm topluma mal olmuş bir kurumdur. Herkese aittir. Ona göre davranılmalıdır.

Galatasaray devletten büyük bir kurumdur, devletten eski bir kurumdur.
Devletin bizim ayağımıza gelmesi gerekiyor bizim değil.
Galatasaray devletsiz yapar, devlet galatasaraysız yapamaz.
Yazık...

Ne olursa olsun. Her fikirden insanı taraftar olarak bünyesinde barındıran bir kulüp, gidip ülkede milyonlarca insanın nefret ettiği (aynı ölçüde insan da seviyor tabi ona diyecek bişe yok) bir insanı ziyaret edemez. Etmemeli. Ederse, bu o kişiye karşı duran Galatasaray taraftarlarını hiçe saymaktır. Rencide etmektir.

Ben Atatürkçü bir Galatasaraylı olarak bu durumdan rahatsız oldum şahsen. Aynı şekilde desteklediğim bir lider olsa (ki yok) ve Galatasaray onu ziyaret etse yine rahatsız olurdum. Çünkü Galatasaray tüm topluma mal olmuş bir kurumdur. Herkese aittir. Ona göre davranılmalıdır.

Çok haklısın ama kulübü değil AA'yı suçlamak lazım. Gidenlerin hiçbir kabahit yok bence. Kimse ben gelmiyorum diyemez. AA saolsun mecbur bırakmıştır bizimkileri. İnşallah oyuncuların bu akşamki performansını etkilemez bugünkü ziyaret

Son düzenleme:
Çok haklısın ama kulübü değil AA'yı suçlamak lazım. Gidenlerin hiçbir kabahit yok bence. Kimse ben gelmiyorum diyemez. AA saolsun mecbur bırakmıştır bizimkileri. İnşallah oyuncuların bu akşamki performansını etkilemez bugünkü ziyaret
Diğer oyuncuları bilmem ama Olcan'ın ziyadesiyle midesi bulanmıştır bu ziyaretten. Buna eminim. :)

Töre Dirik hakli, normalde bu yüzden böyle ziyaretler olmamasi lazim. Aziz Yildirim eskiden bunu devamli yapardi, Erdogan ile termin ayarlayip, yanina Alex´i de alip koleksiyonlari felan tanitirdi, formalar hediye ederdi. Siyaset ile ilgili demecler de verilmemesi lazim, ne iyi ve ne kötü... Destek veren vardir, karsi cikan vardir. Heleki böyle Türkiye gibi polarize olmus bir ülkede... Fenerbahce´nin "Atatürk´ün kulübüyüz propagandasindan da ciddi bir sekilde rahatsizim mesela," ne münasabet yani ülkeyi kuran adami alet edip, kulübün popularitesini artirmaya calismak ? Buda Atatürk istismarina güzel bir örnek...

Bu görüntüler beni de rahatsiz ediyor, ama beni zamaninda Aysal´in sözleri de rahatsiz etmisti... Galatasaray´in menfaatleri icin, Türkiye böyle bir ülke maalesef deyip bende sustum zamaninda. Aynisini cikacak bu görüntüler ile de düsünüyorum...

Son düzenleme:
Apo´ya bosuna yüklenmeyin, bunu Galatasaray´in derinleri istemedigi sürece dünyanin bütün Apo´lari birlesse, kulübü yine siyasi bir ziyarete zorlayamazlar. Derin Galatasaray hem TFF hemde hükümet ile durumu düzeltme yoluna girdi, begensekte begenmesekte, mantikli olan tek seyde bu... Apo oralarda cok sevilen bir insan, Apo´yu bu nedenlerden dolayida soktular zaten yönetime...

allah belani versin albayrak, yine basladi köpekligine.

bu olcan olayı nedir

Zamanında Gezi eylemlerine de Twitter üzerinden destek vermiş, muhalif, Atatürkçü bir futbolcudur Olcan. Twitter hesabına göz gezdirirsen zaten bunu anlarsın rahatlıkla. Geçenlerde Galatasaray TV de konuk olduğu bir programda da bu konu geçmişti. Olcan, bu konu için "Atatürkçüyüm ve bunu söylemekten çekinmiyorum." demişti mesela.

İşin özü bu. Muhalif bir insan.

Geri
Üst Alt