cumhuriyet gazetesinin fb yandaşlığı

Spor müdürleri arif kızılyalın hasta fenerli ve amigodur.

O hasta fenerli şu an GSTV de Real Madrid-Galatasaray maçını yorumluyor... Ve GSTV de daha önceden de görev aldı.

Biz önce içimizdeki Fenerlileri temizlesek yeter...

Bu yazıyı da unutmayalım ;

Cumhuriyet Gazetesi - Arif Kızılyalın: "‘F.Bahçe Şike Yaptı’ Diyemezsiniz! "

Yani yasa gereği mahkeme birilerini suçlu bulup hapse gönderebilir, para cezası verebilir amaFenerbahçe şike yaptı, düşsün DİYEMEZ. Bu kadar açık ve net.
Bence büyük yanlış yaptı İstanbul polisi.

Bu dâhice fikri onlara kim verdi, Fenerbahçeyi aslanların önüne atınkim dedi bilemem ama şu andan itibaren ‘mağdur’dur Sarı - Lacivertli camia. Sırf polisin bu açıklama sendromu yüzünden.

İnkar edilsede siyasi amaçlı açılmış başlıktır. Zira içeriğe bakılınca açıkça görülmektedir.

İnkar edilsede siyasi amaçlı açılmış başlıktır. Zira içeriğe bakılınca açıkça görülmektedir.
Spordan siyaset yapan bir gazete. Ayrıca buraya mesaj atanların yarısından fazlası oyunu CHP'ye vermiştir. Bu kadar önyargılı olmayalım lütfen.

t★p★t★p★

Twitterda az önce bu Arif Kızılyalın ve onu korumaya çalışan biriyle tartışma demeyelim de tweetleştik.

Bana "Arif iyi Galatasaraylıdır. O yazıyı siyasi amaçla yazdı" dedi. Ben de ona cevaben şunu yazdım ;

Ahmet__GS_17@AhmetGS_17 9 dk.9 dakika önce

@gogpo @arifkizilyalin Benim siyasi görüşüm Galatasaray menfaatidir.Siyasi görüşüm için GSaray'a ihanet edemem.Hele oradan ekmek yiyorsam.

Geri
Üst Alt