CUMHURİYETİN 100. YILINDA ŞAMPİYON: ANLI ŞANLI GALATASARAY!

Fernando Muslera! Büyük Kaptanım.. Sen sadece Türk futboluna gelmiş geçmiş en iyi kaleci değil aynı zamanda en büyük sporcusun. 12 sezonda 6 Lig Şampiyonluğu ve Yaşlandıkça artan bir performans. Ligin bu sezonda en az gol yiyen kalecisi oldu ve damga vurdu. Umuyorum ki bundan sonra da Nice Şampiyonluklar yaşayacağız, çok daha fazla Kupa kaldıracaksın bizimle Teşekkürler Lazio. 12 sene önce bize bıraktığın bu hediye için.InCollage_20230602_195218369.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herkes çok katkı verdi. Ama bu sezonun benim için iki MVP'si İcardi ve Torreiradır. Daha dominant bir Ön Libero ve Santrafor performansları izlememiştik Melo ve Drogbadan beri. Kaliteyle birleşim daha doğrusu. Fernando ve Gomiste çok etkiliydi ama bu 4 isim bambaşka mevzu.FB_IMG_1685726782254.jpg

Mertens ve Oliveira üst düzey kaliteleri ve teknikleri, Rashica ise müthiş temposu ile sezonun kilit isimleri oldular. Bazen İcardi, Torreira ve Keremi övmekten sıra gelmiyor ama sistemin dişlilerini unutmamalıyız. FB_IMG_1685727327711.jpg

Çok Şampiyonluk yaşadım ama en değerlisi buydu. Çünkü seyir zevki olarak en iyi sezonumuzdu. Derbi dominasyonları, Büyük seriler ile bu Şampiyonluk çok hakedildi. Yönetim, Hocamız ve Futbolcularımız inanılmaz işler yaptılar ve önümüzdeki senelerdede bu dominasyonu sürdürecekler IMG_20230530_222344_219.jpg

Kerem Aktürkoğlu.. Kuşkusuz Türkiyenin en iyi oyuncusu ve Milli Takımımızında en önemli ismi olacak artık. Ben çok uyumlu ikililer gördüm ama Keremin İcardi ile yakaladığı uyum gibisini görmedim. Hücumda inanılmaz bir oyun zekasıyla, pas kalitesiyle ve duran toplarıyla çok büyük işler yaptı. Umarım Şampiyonlar Liginde beraber oluruz da La Liga yollarını bir müddet kaparız Potterim. Çok büyük hatta adlandıralamayacak kadar büyük emeğin var 🪄InCollage_20230602_194001690.jpg

Sacha Boey.. Fransız Trent! Bu sezonun 4 yıldızından birisin kesinlikle. Galatasarayda çok iyi sağ bekler izledik ama her işi aynı oranda bu kadar iyi yapabilen başka bir sağ bek izlememiştik desek yeridir. 36 maçın hepsinde muhteşem bir futbol. Bu Atletizminle, Kalitenle de çok zor tutarız seni zaten takımda ama umarım kalırsın Şampiyonlar Liginde çok önemlisin bizim için. InCollage_20230602_195751688.jpg

Dries Mertens.. Büyük Komutan! Düşünsene Napoli ve Belçika tarihinin en golcü ismi olarak geliyorsun ama sana 10 numara rolü biçiliyor ve yaşına başına bakmadan inanılmaz bir tempoyla, mücadeleyle ve arzuyla bu rolü çok iyi oynuyorsun. Gerek skora katkısı gerekse mücadelesi ile Torreira ve Oliveira ile harika bir Trio oluşturdular. Saha dışındaki katkılarınıda hep duyuyoruz herkesten. Tebrikler Grande InCollage_20230602_194212688.jpg

Sergio Oliveira.. Virtüöz! Sezon başından bu yana gerek tekniğin, gerek pas kalitesi ve oyun zekası olarak senelerdir aradığımız 8 numara olduğunu gösterdin. Şampiyonluk maçındada bu muhteşem futbolunun meyvesini harika bir golle süsledin. Porto ve Roma zamanlarındada en kritik anlarda sahneye çakardın bizdede öyle. Torreira ve Mertens ile birlikte uzun seneler orta sahayı uçuracaksınız Şampiyonlar Liginde InCollage_20230602_194309666.jpg

NE SÖYLEYEYİM Kİ? ŞÜKÜRLER OLSUN. TRANSFER DÖNEMİNDE İNANİLMAZ BİR KADRO KURARAK BUGÜNLERİ ZATEN BEKLEMİŞTİK İNANMIŞTIK. HER TÜRLÜ ALGILARI YAPTILAR HEPSİ BİR OLDULAR AMA DURDURAMADILAR. İCARDİ, KEREM, TORREİRA, BOEY, NELSSON BAŞTA OLMAK ÜZERE OLİVEİRA, RASHİCA, ABDÜLKERİM, MUSLERA, KAZIMCAN HERKES ÇOK KATKI VERDİ BU ŞAMPİYONLUĞA AMA EN ÇOK OKAN HOCAMIZ İÇİN ÇOK SEVİNDİM. ANAMIZIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR. ARTIK HEDEF 23 DEĞİL 24, KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM InCollage_20230531_023341248.jpg

Ekli dosyalar

• InCollage_20230602_221431180.jpg
    InCollage_20230602_221431180.jpg
    161,3 KB · Görüntüleme: 17
Geri
Üst Alt