Murat Arslann
Kırmızı Üye
- 27 Kasım 2011
- 1.581
- 1.092
- 1.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pazar gunu fbye saplarZaniolo'ya bak nasıl mutlu.![]()
Fenere saplayacak o kadar kişi var ki kime sıra gelecek bilmiyorum.pazar gunu fbye saplar
Hahaha, olabiliri geç sen, 100%. Gözler biraz kaymis, dudaklar biraz yamuk. YARASIN baskana.
OOOOOOOOOOOOO KAFAMIZ ÇOK GÜZEL.
Fenere saplayacak o kadar kişi var ki kime sıra gelecek bilmiyorum.![]()
Aynen, birde GSTV'ye bakiyorum anasini satim bütün aksam ayni video...yazik vallahaaspor editörü iyi iş yapmıs
Torreira da Icardi de gitmez kalırlar. Güney Amerikalı futbolcularda aidiyet önemli arkadaşlık, dostluk ve tribünlerde tutku olan yerde kalıcı oluyorlar. Bu ilgiyi başka ülkelerde bulamazlar.A Sporda bir Icardi compilation var, vallaha böyle bir sezon sonrasi bu adam bizde kalmazsa, çok yazik olacak. Kendi içinde...bir insana bukadar asik varken, adam bu kadar sevilirken baska nerde mutlu olabilir ki?
Insallah bro. Torreira bencede gitmez. Türkiyeye bayaa bayildi galiba. Seviliyor ve kendiside seviyor birde üstüne bonservisi bizde.Torreira da Icardi de gitmez kalırlar. Güney Amerikalı futbolcularda aidiyet önemli arkadaşlık, dostluk ve tribünlerde tutku olan yerde kalıcı oluyorlar. Bu ilgiyi başka ülkelerde bulamazlar.