- 3 Temmuz 2012
- 133.997
- 80.814
- 5.198
aspor herşeyi özetlemıs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira-Kerem-Icardi bu 3'lü bozulmaz seneye de en büyük gücümüz olurlar.Insallah bro. Torreira bencede gitmez. Türkiyeye bayaa bayildi galiba. Seviliyor ve kendiside seviyor birde üstüne bonservisi bizde.
Insallah bro. Torreira bencede gitmez. Türkiyeye bayaa bayildi galiba. Seviliyor ve kendiside seviyor birde üstüne bonservisi bizde.
Artik kimse sevmesede, adam Oliviera nin yerinde çok daha iyi olurdu evet.Yanina Gedon'un serbest kalma maddesini kullansak 12 milyon. Offffff.
saf karizma herif
Bonservisi Benfica'yla %50-50 olduğu için belli bir miktar üzeri Benfica'nın direk satma yetkisi varmış diye duymuştum o rakamda 15 m euro olabilir.Yanina Gedon'un serbest kalma maddesini kullansak 12 milyon. Offffff.
Geçen bir aramistim bunun detaylarini ama benim bulabildigim sadece bonservisi BJK'de ve kazancin 50%'si Benfica'nin diye okudum.Bonservisi Benfica'yla %50-50 olduğu için belli bir miktar üzeri Benfica'nın direk satma yetkisi varmış diye duymuştum o rakamda 15 m euro olabilir.
Çıkacak zaten uyumayıp onu bekliyoruz.takım floryada balkona cıkcak mı