Cüneyt Cakır Dünya Kupasına Gidemesin Düdüğünü Assın

Teoman Aslankral

Sarı Üye
Renkdaşlar lütfen aşağıdaki videoyu izleyin fenevli tetikçi cüneyt çakırın dünya kupasına gitmemesi lazım taraftarın gücünü gösterelim. Hatırlayın fenevin ceza almasını biz sağladık İnfantino ne dedi; "inanılmaz şekilde mail geliyor buna kayıtsız kalamayız" dedi.Bu tetikçinin bir videosunu hazırlayıp iyi bir yazı ile uefa ve fifaya hatta dünya kupasına katılacak ülkelerin basın mensuplarına da göndermeliyiz.Birde unutmadan şike medyası kamuoyunda bir algı oluşturmaya çalışıyor fenerasyonun ve hakemlerin yaptığı operasyonu görmezden gelip taraftarı başkan ve Mancini' ye yönlendiriyorlar cambaza bak hesabı bu arada başkan ve Mancini yi ben de eleştiriyorum. Mancini gönderilmeli ama tuzağa düşmeyelim LÜTFEN DİKKAT [Video] - GSTV'de Ersan Çelik'ten Cüneyt Çakır, TFF ve Medyaya sert eleştriler

Adamı eyyam yapmadan durduramıyoruz ligde. Tam bir eyyam sever kendisi. Ama yurt dışında Collina gibi bildiğin.

Yurtdışında da Collina'nın tırnağı olamaz, Nani' ye verdiği kırmızı kart, Fabregas' ın bunu silkelemesine tepkisiz davranması bunlar ne kadar boş bir adam olduğunu gösteriyor, bir kere adamın kalbi s.....yor, böyle adamdan tarafsız olmasını bekleyemezsin.

Fenerbahçe'nin maçlarından 1 tanesini katletse dünyayı ona dar etmişlerdi siz kendinizi ne sanıyorsunuz ?

Suç bizim taraftarda ve camiada. Suç komple Galatasarayda! Yahu senelerdir afedersiniz göz göre göre agzimiza etmeye çalışıyo hepsi, oyunlar oynanıyor, feneri kurtarma operasyonu başlatılıyo, bize düşman kesilmiş hepsi ama ÇIT yok. Fener anasını aglatiyo herkesin. Düşünsenize Cüneyt fener maçını katledecek? Medyanin milletin anasini aglatirlar bagira bagira

Gidip rezil olsun iste neden istemiyorsunuz gitmesini?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

benfica juve maçını yöneticek haberleri var

Kırmızı kart veya penaltı vermediği maçı maçtan saymıyor kendileri

Hakkini vermek lazim, birisinin etkisi altinda olmadigi zaman iyi hakemlik yapiyor. Yani Türkiye sinirlari disirasinda.

yorum sayısına bakıyorumda şike çetesi medyası algı oluşturmada çok başarılı olmuş herkes başkanı mancini yi futbolcuları suçluyorlar tamam eleştirelim bende çok eleştiriyorum bu şikecilere fırsat vermeyin

Ben sağlam beddua etmiştim buna inanıyorumki ayağı fena dolaşacak !

bok gibi hakem

yillardir bilinen bisey ama forum bayiliyodu

heralde simdi anladiniz

KILIT!!!!!!

GSTV'de konusan adam kim? Harika konusmus. Helal olsun.:005:

Ersan Çelik ,

kendisini hep 1994-95 sezonundaki ŞL maçlarımızdaki yorumculuyla hatırlarım , özellikle daha ilk maçtaki attığımız gol sonrasındaki sevinci hatırımdadır .

( Barcelona 2 - Galatasaray 1 )

Ersan Çelik ,

kendisini hep 1994-95 sezonundaki ŞL maçlarımızdaki yorumculuyla hatırlarım , özellikle daha ilk maçtaki attığımız gol sonrasındaki sevinci hatırımdadır .

( Barcelona 2 - Galatasaray 1 )

Gercekten harika konusmus,kendisi hic tanimiyordum ama efsane bir konusma yapti orda...

Geri
Üst Alt