Cüneyt Çakır Gözden Düştü İddiası

Burak Keskin

10 Numara!
Cüneyt Çakır'ın Uefa Avrupa Ligi maçına verilmesi üzerine gözden düştüğü iddia edildi.

Çakır, geçen sene Şampiyonlar Ligi finali için en büyük aday olarak gösteriliyordu. Hatta Markus Merk "Büyük ihtimalle final Cüneyt'e verilecek" diye iddia etmişti.Fakat Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonucu Cüneyt Çakır olası bir finalden olmuştu.

Hatırlarsınız geçen sene Fenerbahçe-Galatasaray maçında Webo'nun golden önce yaptığı faulü vermemişti.

Bir hafta önce de Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçın da Fenerbahçe'ye iki penaltı hediye etmişti.

Çakır, Fener'i kollamanın bedelini ağır ödüyor. Anlaşılan geçen seneden ders çıkaramamış.

EYYAMCI CÜCÜ.

Kendi gözden düşmesine bile penaltı çalar...

eyyamcı cüno umarım wc 14 de de batırır ve rezil olur döner.

he cok iyi hakemdi burdaki experlere gore

he

hakem'ul imbecillus tryrannosaurus

Berkin elvan başlığından uzaklaştırılmamdaki sebebi açıklayacak bir zat çıkarsa memnun kalacağım haklı çıkmak isteyip çıkamayınca bu şekilde tepki vermenize sadece gülüyorum.

Yok yani hakaret küfür vb.bir durumda söz konusu değil.Kendiniz çalıp kendiniz oynayacaksanız buyrun meydan sizindir.

Uefa'nın heralde ligde ki maçlarına bakmadığını sanıyor.Geçen sene finalden oldu şimdi de klasman düştü.W14 açıklanmamış olsaydı şu haliyle gidemezdi.

Nerde eski gördüğünü çalan fener'e 3 kk gösteren Cüneyt.

Berkin elvan başlığından uzaklaştırılmamdaki sebebi açıklayacak bir zat çıkarsa memnun kalacağım haklı çıkmak isteyip çıkamayınca bu şekilde tepki vermenize sadece gülüyorum.

Yok yani hakaret küfür vb.bir durumda söz konusu değil.Kendiniz çalıp kendiniz oynayacaksanız buyrun meydan sizindir.

- asiri sacmalama

- gerceklerden bir haber olma

- bir halttan anlamama

- atasozleri kullanma

- ampulsal mesajlarla huzur bozma

- insanlik disi tespitler

- ismin haydar polat olmasi

gibi sebepler

köşesiz cüneyt

zaten olmaması gereken yerde olan bir abdurrahman çelebidir

demagogsun haydarcim bu yuzden buyuk iht

- asiri sacmalama

- gerceklerden bir haber olma

- bir halttan anlamama

- atasozleri kullanma

- ampulsal mesajlarla huzur bozma

- insanlik disi tespitler

- ismin haydar polat olmasi

gibi sebepler

Kısacası doğruları yediremiyoruz deselerdi ben kendim çıkardım konudan senin gibi çırakları bana göndermelerine gerek yoktu.

ben ustayim yanlis algilamissin

sen de fake uyeliksin

adin da haydar polat

Seni kim usta yapmışsa güzel bir sopayı hakediyor ama tahminim sen kendini bişey zannediyorsun iki tane admin arkadaşın olabilir bu seni üstün kılmaz aksine çok acizsin birisin.Kendi ayakların üstünde durmayı öğren.

İddia değil. Herhalde kendi ülkesinde yönettiği maçları izliyorlardır.

Seni kim usta yapmışsa güzel bir sopayı hakediyor ama tahminim sen kendini bişey zannediyorsun iki tane admin arkadaşın olabilir bu seni üstün kılmaz aksine çok acizsin birisin.Kendi ayakların üstünde durmayı öğren.

ismin hala haydar polat ve de algi kuvvetin ve idrak yetenegin hala 0. okudugunu anlama -1 yazi yazabilme kabiliyeti -2

insani ozellikler tanimsiz

Herkes işine geleni söylüyor doğruları söylemeye çalıştığımız için bunları normal karşılıyorum.Geziciiler kraldır polis katildir deseydim kesin severlerdi beni.

ne dogrulari soyledin yahu, insaf et. bizatihi takip ettim adam 3 post ust uste bir soru sordu ,her alintinda cevap vermekten baska herseyi yaptin bir de dogrulari konusuyorum diye bir inanc var zihninde.

ben senin kotulugunu istemiorum ok? aklinda bana karsi bir onyargi olusturma o yuzden sadece biraz aydinlanma yoluna gitmeni tavsiye ediyorum cunku belli bir duzeye ulastiktan sonra bugunku zihniyetine guler hale geleceksin sana bunun garantisini veriyorum da yani

neys alinti yapma buna uzatmayalim cuneyt cakir topicindea

Geri
Üst Alt