- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cüneyt Çakır'a küfretmesine ediyoruz ama yönetimin Şikeci Demirören ve tayfasını yalamasından bıktım..Yine ağzını açmazlarsa burada Cüneyt'e edilen bütün lafları yönetime havale ediyorum..Geçen sene kıtır kıtır doğandık ve bu sene aynı tiyatroyu döneriyorlar.türkçe'ye çevirir misin kardeş anlamadım ben .
günahı benim boynuma kardeş sen karışma hala sinirliyim bu kanı bozuk herife. uzun boy kısa boy beni ilgilendirir.Yavaş, o kadar da uzun boylu değil.
Olmaz renktaş olmaz, günahsız çoluk çocuğa beddua olmaz.günahı benim boynuma kardeş sen karışma hala sinirliyim bu kanı bozuk herife. uzun boy kısa boy beni ilgilendirir.
Engel olamamak başka, pısırık kediler gibi ses çıkarmamak başka. Ses çıkarmazlar ise yönetimde durmalarına gerek yok.bu akşam gol atsak emin ol fener kopmasın diye bize bir şekilde gol yedirirdi hakem . yönetimden yerlerine kim geçerse geçsin hakem parmağına engel olamazlar. işin içinde para var rant var yayıncı kuruluş var bir sürü bilmediğimiz dolap dönüyor. aziz yıldırım odalarını basıp hakemleri dövdüğü halde diş geçiremiyordu o kadar basit değil. ya canavar gibi oynayıp hakeme de gol atacaksın onu da rakibi de tost edeceksin ya da böyle mazlum gibi dayak yiyeceksin.
hayatımda kimseye beddua etmedim, haklısın.Olmaz renktaş olmaz, günahsız çoluk çocuğa beddua olmaz.
Şerefsiz olan insan böyle şerefli bişeyi düşünmez ama yinede günahsız çoluğa çocuğa beddua olmaz. Allah korusun varsa bugün, yoksa yarın senin çoluğunu çocuğunu bulur.hayatımda kimseye beddua etmedim, haklısın.
amma velakin bu herif bu şerefsizlikleri yaparken ailesini, çocuklarını düşünecek en önce.