Cüneyt Tanman

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
cuneyt-tanman.jpg

1957 Isparta doğumlu, Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Bölümü mezunu. Galatasaray ve Milli Takımın eski futbolcusu ve kaptanı. 2011-2012 yılları arasında Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyeliğinde bulundu. 2000-2001 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü Futbol A Takım'ı Menajerliği görevini üstlendi. Evli ve 2 kız çocuk babası olan Tanman İngilizce biliyor.

galatasarayda-cuneyt-tanman-surprizi-5537e765b154a.jpg

Adam gibi adam, Cüneyt TANMAN! :hat:

Hayırlı olsun kaptan, Allah utandırmasın.

Hayırlı olsun, Allah utandırmasın Kaptan.

Vas Bien

cüneyt kaptanı severim ama öyle pek etliye sütlüye karışmaz bir tarzı var.

Kaptan, mimit ali feneri yalarken bize saydirirken ve firsatci derken pasif kalman beni uzmustu. Ama hayirli olsun.

Büyük kaptan. Başarılar.

11-12 yıl önce şahsen tanışıp sohbet ettiğimde herkesin bildiği efendiliğine ve tevazuuna canlı şahitlik etmiştim...O zamanlar Karaköy' de lüks bir kliniğin ortağı olduğunu, başka ticari faaliyetlerini filan anlatmış, futbola dair konulara pek girmemeye özen göstermişti...

Futbol takımı ile ilgili direkt bir pozisyon için, belli durumlarda gayet tavırlı davranış gösterebilmek gerekir ki kendisinin hiç o yapıda birisi olmadığı kanaatim o sohbet sonrasında daha da kesinlik kazandı...Beklentim yüksek olmasa bile, hiç olmazsa her dönem ortaya fırlayan çıkıntı tiplemeler gibi zarar vermeyecektir...

çok iyi futbolcuydu, büyük kaptandı, dürüst ve beyefendi.. lakin fenerasyon içindeki icraatlarinden dolayı başarısı düşük olabilir.

Ben başarılı olacağını düşünüyorum. Futbolun içinden gelmiş ve liderlik kabiliyetine sahip biri.

Ayrıca eski futbolcu kontenjanından öylesine seçilmiş bir isim de değil. Eğitimli, donanımlı bir insan. Sonuçta bu devirde kaç futbolcu üniversite okuyor?

son yaptığı açıklamalar saçma sapandı yanlış hatırlamıyorsam

inş transferde hata olmaz

Öncelikle hayırlı uğurlu olabilirsin spordan gelmiş bir yönetici olarak İnşallah düzgün sağlam bir alt yapı ve futbolcu izleme takip etme organizasyonu kurabilirsin.

Geri
Üst Alt