- 16 Haziran 2010
- 205.528
- 158.102
- 6.838
İnter, Liverpool'dan Curtis Jones'u transfer etti.
Bonservis bedeli 35 milyon euro. (Fabrizio Romano)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Curtis Jones 35M, yarın sakatlandı üstüne soğuk su içersin.Curtis Jones 35 m bize gelen Lesley 30 m bu işte bir yanlışlık var
20 maç oynasın 30 milyonu öpe öpe alacaklar Bora kardeşimCurtis Jones 35M, yarın sakatlandı üstüne soğuk su içersin.
Lesley 3M kiralık, adapte olamadı ya da kötü çıktı devre arası vedalaşırsın, 30M opsiyonunu da kullanmazsın.
Curtis Jones kalibre olarak Lesleyin kat be kat üstünde, keşke onu alsaydık deseniz 100% katılırdım. Ama onu överken elinde opsiyonu olan U23 oyuncumuzu neden bok gibiymiş ve de 30M nakit vermişiz gibi göstermeye çalışıyoruz? Tutarsa ne ala tutmazsa bye. Minimum risk.
Bu adamın yanında Sara'nın oyunu yükselirdi. Hoca hiç 4-3-3 düşünmüyor yav.tam bizlik oyuncuydu kötü oldu
Daha önce Sefervic ve Angelino'dan opsiyon dolmadan kurtulmuştuk. Opsiyonu kullanmak zorunda kaldığımız bir oyuncu hatırlamıyorum şu ana kadar.20 maç oynasın 30 milyonu öpe öpe alacaklar Bora kardeşim
Daha önce Sefervic ve Angelino'dan opsiyon dolmadan kurtulmuştuk. Opsiyonu kullanmak zorunda kaldığımız bir oyuncu hatırlamıyorum şu ana kadar.