Cypress Hill

Can Karabacak

Ulubatlı Souness
88den günümüze
latinlerden oluşan rap grubudur. en özgün gruplardan biridir, efsanedir. 1-2 şarkısını dinleyip de bagımlısı olmayan cin olabilir. epey bi repçiyi etkilemiştir. ismi küçüklüklerinde takıldıkları mahalleden geliyor, vaktiyle dünyanın en cool grubu seçilmiş öyle yazıyo ekşide ama bilmiyorum olabilir çünkü öyleler
cypress-hill-hollywood-yildizini-aliyor.jpg
CYPRESS HILL wiki
1-2 parçayı bırakiyim

Bana neredeyse buraya geldiginden beri adimi soylemek yerine A K diyorlar. Ailem haric. Arada da bu sarkinin nakaratlarini mirildanirlar takilmak icin. :D oldukca racist bir grup oldugunu belirtmek lazim.

müthiş değiller mi abi ama:ıoıo:

Muthisler miydi bilmiyorum. O album vardi ben de. O iyiydi. Surekli calardim arabada pencereler acik. Bunlarin House of Pain ile bir alakalari da vardi ama tam hatirlayamiyorum. Yan projeleriydi galiba. Hayal goruyor da olabilirim. :cigara:

Muthisler miydi bilmiyorum. O album vardi ben de. O iyiydi. Surekli calardim arabada pencereler acik. Bunlarin House of Pain ile bir alakalari da vardi ama tam hatirlayamiyorum. Yan projeleriydi galiba. Hayal goruyor da olabilirim. :cigara:

bu da super yav :D alakalarini bilmiyorum abi ama 1 ay evveline kadar dinlerken hep bunu cyp hill’in sarkisi saniyodum tam onlarin isi :D

Geri
Üst Alt