czn burak

Zengin aileden gelen, kebapçı ayağına reklamını iyi yapan, bok varmış gibi sürekli sırıtan Nusret vol 2.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yapmacık buluyorum zenginlerin bu davranışlarını artık. Samimi gelmiyor. Soralım çalışanlarına kaç tanesi maaşından memnun

Saçma sapan şaklaban videolarından sonra iyi geldi.

bu adami 2.kez falan görüyorum herhalde
13 milyon takipci nedir

Bu kim yav, niye böylelerine prim veriyorsunuz

Bu adamı sevmiyorum ama buna ve nusrete özenen çok sayıda çakma kebapçı var. Onların 1/4'ü buna özenip millete yardım ederse iyi şeyler olur sonunda. Bu yönden bakarsak beğendiğim tek videosu bu diyebilirim. Keşke yardım ettiği ailenin yüzünü göstermeseymiş.

Bu adamı sevmiyorum ama buna ve nusrete özenen çok sayıda çakma kebapçı var. Onların 1/4'ü buna özenip millete yardım ederse iyi şeyler olur sonunda. Bu yönden bakarsak beğendiğim tek videosu bu diyebilirim. Keşke yardım ettiği ailenin yüzünü göstermeseymiş.
Yardımını yapacaksan, kamera önünde prim yaparak değil...ADAM gibi yardım edersin.

Yardımını yapacaksan, kamera önünde prim yaparak değil...ADAM gibi yardım edersin.

Dediğiniz gibi işin doğrusu bu. Ancak ciddi anlamda para kazanan, Czn burak benzeri tipler ne yaparsa aynısını yapmaya çalışan sayıları her geçen gün büyüyen bir kebabçı/şovmen kitlesi var. Onların CZN'yi görüp benzer yardımlar yapmasının tek yolu böyle videolar ne yazık ki. Yoksa kesinlikle bir elin verdiğini öbür elin bilmemesi doğru olan.

Geri
Üst Alt