czn burak

öbür tuz atan keko nasıl simdiye kadar show yapmamıs ilginc pek sever showu

Bu şovmenin mekanında bir şeyler yiyen oldu mu hiç? Nasıl?

Şov şu açıdan önemli; örnek oluyorlar. Yarış içine giriyorlar. Bu çocuk antipatik gelebilir ama yaptığı şeyi eleştirmek ayıp.
Abi sen mesela birilerine yardım edecek olsan bunu sosyal medyada paylaşıp reklam haline getirir misin? Tek amaç yardım ise Allah rızası için gizli olarak yapılır.
Ha neticeye bakarsak işin sonunda ihtiyaç sahibi insanlara yardım ediliyor. Orası ayrı konu. Ama adam düpedüz şovmen bence.

Abi sen mesela birilerine yardım edecek olsan bunu sosyal medyada paylaşıp reklam haline getirir misin? Tek amaç yardım ise Allah rızası için gizli olarak yapılır.
Ha neticeye bakarsak işin sonunda ihtiyaç sahibi insanlara yardım ediliyor. Orası ayrı konu. Ama adam düpedüz şovmen bence.

Ben popüler biri değilim. Akrabalarım ve dostlarım takip ediyor beni. Toplam takipçi sayım 371. Ben yaparsam şov olur evet. Ama bu adamı milyonlar takip ediyor. Kamuya mal olmuş isimler. Böyle sosyal sorumluluk yapmaları lazım. Şovsa şov yapmaları gerek.

Adamın yardım için paylaştığı videoları izlemedim. Eleştireceksek yardım ettiği insanların kimliğini gösteriyorsa belki eleştirilir. Ama yardım ettiğini duyuruyorsa sıfır problem.

Son olarak CZN Burak şov yapıyorsa o zaman şunu da demeliyiz. Haluk Levent de şov yapıyor. Diyebilir miyiz?

yardımı allah rızası için yapmayadabilirler
bu yardımlar birilerine de örnek olabilir

yardım yaparak şov yapıyorsa yapmaya devam etsin

Sonucu insan mutlu eden, ihtiyacını karşılayanher türlü şova varım.

Geri
Üst Alt