Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.111
- 3.582
- 328
Onun hikayesini anlattı babasının işiyle alakalı bir durumun baş harfleri diye hatırlıyorum ama tam dayaklık"Civilization" olması lazım. Hatay Medeniyetler Sofrası hesabı.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun hikayesini anlattı babasının işiyle alakalı bir durumun baş harfleri diye hatırlıyorum ama tam dayaklık"Civilization" olması lazım. Hatay Medeniyetler Sofrası hesabı.![]()
Adamın yaptığı şov işte istediği kadar iyilik yapsınbos yapma sero ya
Abi sen mesela birilerine yardım edecek olsan bunu sosyal medyada paylaşıp reklam haline getirir misin? Tek amaç yardım ise Allah rızası için gizli olarak yapılır.Şov şu açıdan önemli; örnek oluyorlar. Yarış içine giriyorlar. Bu çocuk antipatik gelebilir ama yaptığı şeyi eleştirmek ayıp.
Abi sen mesela birilerine yardım edecek olsan bunu sosyal medyada paylaşıp reklam haline getirir misin? Tek amaç yardım ise Allah rızası için gizli olarak yapılır.
Ha neticeye bakarsak işin sonunda ihtiyaç sahibi insanlara yardım ediliyor. Orası ayrı konu. Ama adam düpedüz şovmen bence.
yardımı allah rızası için yapmayadabilirlerAbi sen mesela birilerine yardım edecek olsan bunu sosyal medyada paylaşıp reklam haline getirir misin? Tek amaç yardım ise Allah rızası için gizli olarak yapılır.
Ha neticeye bakarsak işin sonunda ihtiyaç sahibi insanlara yardım ediliyor. Orası ayrı konu. Ama adam düpedüz şovmen bence.
@Mehmet Arslaner abi görüyor musun 371 takipçisi varmış. Ben buna da takıldım biraz.Çok şükür bugün de tartışacak bir konu bulduk![]()