Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
Fransız polisinin Türk seyircilere yapılacak olası bir saldırıyı engelleyeceğinden emin olamıyorum.
almancıların yapacağı taşkınlıklar türkiyeye mal edilemezAlmancılar umarım bizi rezil etmezler.
almancıların yapacağı taşkınlıklar türkiyeye mal edilemez
almancılar ne durumdaSokaklarda 24 takimin fransa haric en cok ve baskin seyircisi bir numara irlandalilar acik ara , ikinci kesin hirvatlar , ingilizler fena degil , arnavut cok var diyebilirim
Renkdaş istersen yeni konu aç "Sinan Bilgin ile Euro 2016 Günlüğü" diye. Bu tarz bilgileri orada paylaşırsın. :yenieek:Ingiltere rusya maci oncesi olaylar cikmisti can kaybi bile var sanirim fakat paris icin konusursam guvenlik had safhada , dev ekranli alanlara selfie stick dahi sokulamiyor ama iceride felaket bir icki tuketimi var , bira demiyorum cunku hatri sayilir sekilde sarap filan dikiyorlar , ozellikle galli , irlandali ve ingilizler cimlerde yatip sonra da gorevlilerce mactan sonra uyandirilabiliyorlar , hic bir macta ayik degiller izlemiyorlar cogu
hirvatlar asiri yogun damali formalarla . Fakat onlar da gocmen fransiz uyaniklarin bizdeki ismiyle "bul karayi al parayi" oyununa para kaybetmekle mesgul
paris tamamen afrikaya donusmus durumda , siyahilerin hemen hepsi turkce az cok biliyor , diger yandan malesef fb ve hatta bjk baya taninmis gorunuyor artik , fb diyenlere son kupayi gosterip dogru yola davet ediyorum
hava 3 gundur iyiydi fakat bugun yagmur indirebilir
too late m8Almancılar umarım bizi rezil etmezler.