GSCimbom
D Grubu M:2 | İspanya 3-0 Türkiye | M.S | 17 Haziran
Mert Aslan

D Grubu M:2 | İspanya 3-0 Türkiye | M.S | 17 Haziran Sayfa 42

Mert Aslan ·

Cevap
1,5K
Okunma
70K
Sayfa
42/74
Canlıİspanya30TürkiyeM.S
Hiçbir türk futbolcu 1 milyon eurodan fazla etmez, ama en kötüsü 2.5 milyon alıyor. Fenr gökhanı kovmakla akıllılık etti.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine iyiyiz vallahi :)
Futbol olarak ezilmedik okadar. Daha iyisini yapacak seviyede değiliz maalesef. Istedigin kadro ile çık fark etmez yine yeniliriz büyük ihtimalle
Arada uçurum var kalite olarak takım sisteminde

Aslolan Galatasaray !!!

senin kadron iyi kötü belli malzemen belli ispanya bile del bosque'ye 2 milyon ödüyor sen terim'e 3-5 arasi ödüyorsun. ne malsin arkadas ne malsin.

mücadele gücü SIFIR, ruh SIFIR para bol = türk topcusu

az biraz seviyeli rakip gelince hemen öttürüyorlar görüyorsun kicimiz cikti 30.dkda 5 dk sonra 2-0 gerideydik zaten

isimlere göre kadro kur, ülkeye siyasetin yönlendirmesiyle milli takim hocasi ol, büyük konus rezil ol hala ego patlamasi yasa

cagirdigin kadroya oynattigin isimlere tüküreyim senin. stoperlerin 4ünü de kadroya almazdim ben

kanatsiz sistemle oynatiyor bir sürü orta saha oynatiyor yine mal gibi pozisyon veriyor

kendini dünya itibariyle bukadar dev aynasinda gören bir toplum daha varmi acaba? siyasetinden sporuna kadar burnumuz havada ama önemli mevkilerdeki adamin findik kadar akli var yok.

BJKnin über süper müthiş yıldız oyuncusu Oğuzhan nerede acaba ? Kargalar şişirdi şişirdi al patladı . Maç bitti dikkat ettim bir Oğuzhan'a laf saymamışım acaba neden diye düşündüm , adam oynamıyor ki laf sayılsın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt