Alp Tuğcan
Sarı Üye
- 9 Haziran 2015
- 803
- 25
- 488
Çıkar volkanı , at ardayı sola , koy hakanı forvet arkasına , ozanın yerinede oğuzhanı al , gerisi bam bam bam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 - 0 yenersekde o maca bakmamiza gerek var kim dedi bunu sana en az 3 0 yenmemiz gerek.Zaten o ihtimali mucize olarak yazdim. Biz gol yemeyip bir tane daha atarsak Portekiz maçına bakmamiza gerek yok.
Osmann Guer @OrcunGur emre'nin sevincinde mutluluk, masumiyet, umut var; burak'ın suratından türkiye akıyor. sosyolojik tez yazılır şuna
![]()
Emre Mor hakikaten süper bir yetenek ve bu çocuk daha 18 yaşındaNazar değmesin. Dortmund gibi takımlar boş transfer yapmaz bir kez daha görmüş olduk. Hırvatistan maçında sahada olmalıydı. Sadece tek bir hazırlık maçında izlemiştim bu çocuğu ve şampiyonada ilk 11 oynamalı demiştim hatırlıyorum. 15 dakika gibi kısa bir sürede olsa kalite her zaman kendini belli eder. FT bu yeteneğe ayıp etti.
Emre dışında Selçuk ve Volkan da takımın iyileriydi. Lakin anlamadığım bir şey var. Oradaki taraftarlar bir ara ne yapmaya çalıştı anlayabilen var mı? Gaza mı ettiler sefere mi çıktılar viyana surlarına mı dayandılar ne yaptılar ben çözemedim.