D Grubu M:3 | Çek Cumhuriyeti 0-2 Türkiye | M.S | 21 Haziran

Çıkar volkanı , at ardayı sola , koy hakanı forvet arkasına , ozanın yerinede oğuzhanı al , gerisi bam bam bam

Osmann Guer ‏@OrcunGur emre'nin sevincinde mutluluk, masumiyet, umut var; burak'ın suratından türkiye akıyor. sosyolojik tez yazılır şuna

Clf62GsWkAQjlRy.jpg

Anlık fotoğraflardan edebiyat parçalamamak lazım. Dünyanın her yerinde böyle atmosferde maça çıkan oyunculardan benzer hırslı sevinçler görmek mümkün. Burak'ı çok eleştiren biri olarak söylüyorum bunu.

ulan burak sana daha nasıl söveyim

Burak şu ofsaytı biraz çözmeyi becerseydi çok iyi konter santrfor olacakmış. ...
Teyzemin bıyığı olsaymış dayım olurmuş meselesi oldu ya neyse

Aslolan Galatasaray !!!

Emre Mor hakikaten süper bir yetenek ve bu çocuk daha 18 yaşında :) Nazar değmesin. Dortmund gibi takımlar boş transfer yapmaz bir kez daha görmüş olduk. Hırvatistan maçında sahada olmalıydı. Sadece tek bir hazırlık maçında izlemiştim bu çocuğu ve şampiyonada ilk 11 oynamalı demiştim hatırlıyorum. 15 dakika gibi kısa bir sürede olsa kalite her zaman kendini belli eder. FT bu yeteneğe ayıp etti.

Emre dışında Selçuk ve Volkan da takımın iyileriydi. Lakin anlamadığım bir şey var. Oradaki taraftarlar bir ara ne yapmaya çalıştı anlayabilen var mı? Gaza mı ettiler sefere mi çıktılar viyana surlarına mı dayandılar ne yaptılar ben çözemedim.

ne yapti taraftar ??

Ohaa adamin kasi gozu patladi.

Geri
Üst Alt