D Grubu M:3 | Çek Cumhuriyeti 0-2 Türkiye | M.S | 21 Haziran

Adam başı 2-3 milyon prim verseler belki çekleri yenerler bizim paragözlüler.

hala tur atlamanin hesabini mi yapiyonuz... Allah akil fikir versin...

bu takim gol bile atamaz, beter olsunlar..

ozan tufanin banko oynadigi takimdan cacik bile olmaz, cünkü ozan hiyar bile olamaz.

Dün akşam televizyon kanallarına bi göz atayım dedim de yine herkes hesap kitap işine düşmüş. Mucizeden falan bahsediyorlar.

Zaten buraya gelmemiz bile mucizeydi, bilmem kaç sonucun etki etmesi ile turnuvaya katıldık. Ölüm kalım maçında bile Izlandaya karşı bok gibi oynadık Selçuk'un frikigi sayesinde katıldık.

Yine bir mucize olacak da bizim milyonluk eşşekler kahraman ilan edilecek öyle mi? Hep mucizeler peşindeyiz zaten. Mucize olsa da Türkiye gruptan çıksa, mucize olsa da ülke değişse, mucize olsada Galatsaray değişse, mucize olsa da şu mucize beklentilerinden artık kurtulsak.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

cek11.jpg

Trt'nin verdiği 11.

Baltanın orada oynaması size bir şey hatırlatıyor mu? :asd22:

emre moru alsin da g******
bu saatten sonra oynatsan ne olur

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Burak i niye yine kesiyor parator.

Selçuk İnan kesilemez , kesilmesi teklif dahi edilemez..

Umarım çekler 4-5 sallarda bizim futbolcu bozması para göz köpeklerin sokağa çıkacak halleri kalmaz.Ulan millet 45 derecede güneşin altında oruçlu oruçlu hamallık yapar evine ekmek götürebilmek için siz milyonlarca gencin o formayı giyebilmek için can attığı milli takımda afra tafra prim muhabbeti yapın birde üzerine duyar kasın.Beter olun beter.

Çek Cumhuriyeti - Türkiye maçı iddaa oranları:

Çek Cumhuriyeti: 2.10
Beraberlik: 3.30
Türkiye: 2.35

Bilmiyorum önceden paylasildi mi.

NEDYoY.png

Koyduk mu yine çığlık atarak sevinirsiniz...

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Terim: "Buraya gelmeden oyuncularımın hazırlanmasını beklerdim. Avrupa Şampiyonası'nda, Avrupa Şampiyonası'na hazırlanmaz."

Fatih Terim de kötü bir turnuva geçiriyor bence ama bu sözüne de hak vermemek mumkun değil oyuncuların ayakta duracak hali yok aşırı formsuzlar. Bu ligimizin bu sezonki leşliğiyle de alakalı tabii.

Geri
Üst Alt