D Grubu M:3 | Çek Cumhuriyeti 0-2 Türkiye | M.S | 21 Haziran

Arda ve Burak'a dikkat.

Claj8_cWMAAiZ0b.jpg:large

utançlarından sarılamamışlar suçluluk piskolojisi işte adiler hocama yapılan bu ihaneti AFFETMEYECEĞİZ...

Fatih Terim: "Buraya gelmeden oyuncularımın hazırlanmasını beklerdim. Avrupa Şampiyonası'nda, Avrupa Şampiyonası'na hazırlanmaz."

Fatih Terim de kötü bir turnuva geçiriyor bence ama bu sözüne de hak vermemek mumkun değil oyuncuların ayakta duracak hali yok aşırı formsuzlar. Bu ligimizin bu sezonki leşliğiyle de alakalı tabii.

Hazır olan Sinan'ı alsaydın bari.

imPARAtor taktiksel dehasını konuşturmuş yine!!

Diriliş Çeklerle olsun

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, milli takıma yönelik yapılan yorumlar ve ağır eleştiriler nedeniyle oyunculara seslendi. Yarın oynanacak kritik Çek Cumhuriyeti maçını işaret eden tecrübeli çalıştırıcı, “Sahaya çıkın ve kendiniz gibi oynayın” dedi.

Ay-yıldızlıların, aldığı sonuçlar kadar sahada sergilediği futbol da memnuniyetsizlik oluştururken özellikle basında millileri eleştiren, hatta yerden yere vuran yazıların çıkması Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in motivasyon kaynağı oldu. Kendisi ve oyuncular hakkında yazılanları bir motivasyon unsuru olarak kullanmayı planlayan deneyimli çalıştırıcının takımla yaptığı toplantıda, gazetelerde çıkan manşetlerin küpürlerini tek tek masaya koyarak oyunculara bir konuşma yaptığı öğrenildi.

Fatih Terim'in milli yıldızlara, “Hakkımızda gerek sosyal medyada gerekse yazılı basında çıkanlar ne yazık ki pek de iç açıcı değil. Benim de anlamadığım şekilde fazlasıyla üzerimize geliyor. Bunun sizlere yapılan bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. Herkesin sahaya çıktığında elinden geleni, hatta daha fazlasını yaptığını biliyorum. Prim gibi maddi konuların milli formayla yan yana kullanılması, aynı cümle içinde bile yer alması özellikle can sıkıcı bir durum. Bizim bu tarz eleştirilere vereceğimiz en güzel cevap sahada olabilir. Salı günü Çek Cumhuriyeti ile son derece kritik bir sınava çıkacağız. Doğal olarak bütün Türkiye'nin gözü üzerimizde olacak. Sahaya çıkın, kendiniz gibi oynayın ve bizim kim olduğumuzu herkese gösterin. Çarşamba günü bu manşetleri tersine çevirmenizi istiyorum” dediği öğrenildi. Fatih Terim'i dinleyen oyuncuların da ilk 2 karşılaşmada hatalar yaparak beklenileni veremediklerini kabul ettikleri ve bunları Çek Cumhuriyeti ile yapılacak karşılaşmada tekrarlamayarak hem galibiyet hem de ikinci tur için ellerinden geleni yapacaklarının sözünü verdikleri kaydedildi.

Başkan Demirören'in, Terim'e “Yolumuza devam etmemiz için az da olsa umudumuz var. Bunu son ana kadar kullanmamız lazım. Bu bakımdan birlik ve beraberlik halinde olmalıyız. Bunu bozacak hiçbir şeye izin vermemeliyiz. Çek Cumhuriyeti maçına konsantre olmamız gerek” dediği belirtildi. Terim'in de Demirören'in bu tavrını memnuniyetle karşıladığı ifade edildi. Deneyimli çalıştırıcı, toplantının ardından Marsilya'ya geri döndü. Görüşmede ayrıca başkan Demirören, ayrılık sinyali veren Terim'e olan güvenini tekrarladı.

Bu arda atletico madridde bile 60 dakkikadan fazla oynayamiyordu. oda fit hali.

simdi 45 dakkika :>

manisa çetesi terime komplo yapmış
tıpkı ts çetesinin bir zamanlar büyük bir isme yaptığı gibi

çeklerde rosicky yokmus büyük kayıp ama adamlar fiziken bizden 2 gömlek güclüler

egerki futbolun adaleti varsa umarım vardır şu gruptan 0 puan 0 golle döneriz ve bütün çöpler temizlenir

hakedenler yani arnavutlarda üst tura cıkar

An itibari ile galler ve slovakyanin puan almasindan dolayi tur sansimiz iyice azalmiyor mu?

Gol atmadan turnuvayı tamamlarız diye düşünüyorum.

An itibari ile galler ve slovakyanin puan almasindan dolayi tur sansimiz iyice azalmiyor mu?

Bizimkilerin geçme ihtimali olan rakipler Arnavutluk ve İsveç, İrlanda grubundan gelecek 3. olabilir. Diğer gruplardan gelecekleri zaten geçemeyiz. İsveç ve İrlanda'nın da galip gelmemesi gerekiyor tabi.

Biraz oynasak çok zor değil ama hiç ümit yok takımda. Halbuki onlar da kazanmak zorunda. Öne geçsek tamamen risk alacaklar ve skora gitme şansımız olacak. Ulan bunca insanın hayallerini yıkmayın çapsızlar. Çıkın oynayın.

Cekleri 2 farkla yenersek cikariz gruptan. Isvec ve Irlanda , belcika ve italyaya karsi galibiyet cikaramazlar.

415aeec7d888458715c393fa3140502d.png

ClUjT8vWEAAzMQp.jpg

Iki tane senaryo gerceklesmesi lazim.

Çekler bizi dağıtacak gibi hissediyorum.

Aslolan Galatasaray !!!

O değil de 2. Hırvatlara İtalya geliyor.3. olacak takıma ise Galler gelecek.

Eve donus maci.

Su bir gercekki en guclu gruptaydik.

Diger taraftan gg, caner , yerinde oynamayan topal, sakat serdar aziz, bitik arda, golcusuzluk, milli takimda ise yaramayan bjk liler ve inat ve ego kurbani ft nin omer toprak, gg , caner, oguzhan ve stoperi mehmet topalla gecistirme, ozan tufan denen koca gobekli gerizekaliyi ilk 11 oynatma inadi takimi bitirdi.

Haaaa birde sanki bana fbliler volkan demirel sebebi ile takimi sabote etti gibi geliyor. Acik ara en berbat onlardi cunku.

Geri
Üst Alt