Orta sahada mutlaka Topal oynamalı. Son iki maçta oynayan adamların hiçbirinin rakipten top kapma özelliği yok. Eh işte biraz Ozan da var ama o da genelde foul yapıyor ve enerjisini çok çok yanlış kullanıyor boş boş oradan oraya koşarak.
Bizim orta saha çok yumuşak kalıyor, ikili mücadeleye girecek adamlar yok. Bir nevi bizde Galatasaray da olduğu gibi. Zaten Selçuk denen hayaletin oynadığı bir orta saha resmen handikap ile maça başlıyor.
Nasıl yaparlar nasıl ederler bilmiyorum ama bu takım bu akşam sahaya ağırlığını koymalı. Yoksa Rosicky olmamasına rağmen bizi yener bunlar.
Yalnız bir şekilde erken gol bulursak maç da kopabilir. Çok değişik şeyler olabilir bu akşam ama benim ümidim az oyunculara zerre güvenim yok, Terime de öyle.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Rosicky nin olmaması tek şansımız zaten.
Takım fotograf çekiliyor, Arda ve Burak geride durup kareye girmiyor.
Ciddi ciddi pirim muhabbetleri sebebi ile kavga olduğu ikilik olduğu soyleniyor.
Almanya şampiyon olurlarsa kişi başı 300 bin euro pirim veriyorken biz herkesin nerede ise katıldığı euro 2016 ya kaldı diye 500 biner euro veriyoruz beyler bunu bile beğenmiyor.
Aklı olan her büyük takım tüm yerli oyuncularını yollar artık.
Bu heriflerde karakter, kişilik , haysiyet kalmamış belli.
Yerli olarak altyapıdan çıkart koy. 14 yabancı, 14 yerli altyapı. Biz işte Sinanı tutarız bir, kalan 13 altyapıdan.
Bu kaşarlanmış karaktersizleri derhal yollamak lazım!!
GGnin ozanın, baltanın, Selçuğun , burağın milli takımdaki hali ortada.