D Grubu M:3 | Çek Cumhuriyeti 0-2 Türkiye | M.S | 21 Haziran

Kupay_Al_p_Bize_Getiriyosun.jpg

Kadro gosteriyorki FT inadim inat diyor.

Sen bilirsin hocam.

Topal stoperse, gokhan hala sag bekse, ozan la selcuk hala merkez orta saha ise ve arda bu hali ile hala ilk 11 de ise bu macin sonucu bellidir.

Ders almam ders veririm demistin ya hani. Hakkaten ders almiyorsun ve sirf insanlar "Hatali kadro" dedi diye bu sacma kadroda israr ediyorsun!!

Egon ve kibirin sonun olacak.

Son düzenleme:
Hadi Türkiyem. Yap bir güzellik. Bende inanmıyorum takıma da bir ümit işte. Çekler de büyük top oynayan takım değil sonuçta.

Aslolan Galatasaray !!!

Biraz önce dünkü Telegol'ü seyrettim. Çok az olan ümitlerim de tükendi.

Hani yine bir mucize olsa ve gruptan ciksak bile "biz bitti demeden bitmez" slogani samimiyetsiz kacacak.

Töre mevzusunda bilmedigimiz seyler vardir demistim ama gorunen o ki Terim eski Terim degil. İnadi, egosu devam ediyor sadece.

650 kisi ile turistik gezi yapmak, oyuncularin prim pazarligi vs can sıkıcı. Hoca da bugün yine kaybetmeye cikarmis takimi.

96-02 donemlerini yasamis oldugum icin sansliyim. Ne malum federasyon ne Dursunla birakin basariyi keyif alacagimiz bir futbol seyretmek pek mumkun degil.

Terim de sapkasini onune koyup ozelestirisini yapmadan gelmemeli Galatasaray'a. Baskaniyla, oyuncusuyla mucadeleye kalkti mi takimini yakabiliyor.

Bugun eleneceksek hic olmazsa gol atmadan bitirmeyelim turnuvayi.

Burak Emre Mor'a taktik veriyor, yazık oldu çocuğa.

Ersin düzen ne kadar itici bi herif olup çıktı ya. Biraz adam ol lan yeter yalayıp balladığın

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Abicim bu maçları Levent bey neden anlatmıyor, bu salak herifi çekmek zorunda mıyız?

Emre Mor ne kadar damasum yahu :red: Ayıp olmasın diye ağzını kımıldatıyor :)

Şarapçı Olcay ise okumuyor, pis herif.

İki farklı kazanırsak çıkıyomuyuz şimdi?

Garanti değil ama çıkma ihtimalimiz yüksek İtalya ve Belçika'nın yenilmemesi gerekiyor. Galip gelirsek çok daha düşük ihtimal olan Macaristan'ın Portekiz'i yenmesini bekleyeceğiz.

Eğer gruptan çıkarsak Galler ile eşleşiyoruz.

Sesini kapattım bir adam sırf yalaka diye geldiği noktalara bak gerizekalı herif yeter lan diğer maçları daha zevkle dinliyorum

bu tayyip'in yalaması ersin'in anlattığı hiç bir maçı kazanamadık.keşke yalçın çetin anlatsaydı.yanında ömer üründül'e bile razıydım.

Geri
Üst Alt