D. Özbek: “2024 yılı Mayıs ayına kadar tüm borçları ödeyeceğim ve bankalar birliğinden direkt çıkacağız“

Söylediği 10 şeyin 9'u yalan 1'i şüpheli olan, kulübü Riva'da soyup soğana çeviren bu adama Florya'yı satması için yetki vereceğiz. Tekmeyi yiyip 2030 gibi geri geldiğinde de adayı peşkeş çekmesi için yetki veririz.
Bunu oradaki ''kendini çok zeki sanan'' dedeler düşünecek.Bunlar kendini elit kesimden sayıyor.Köylü dursun yalanlarıyla yedi bunları:D

Sordun mu ne diyo azılı savunucusu olup seçim dönemi 7/24 desteklediğin büyük başkanın ?
Sorma şansım olsaydı sormuş olurdum. 2. olarak 7'24 falan desteklemedim doğru şekilde ve bilgi ile eleştirilmesi için o bilgilerde kaynakları da göstererek verdim ve kendi düşüncemi söyledim bunun içinde hesap verecek falan değilim.

Sorma şansım olsaydı sormuş olurdum. 2. olarak 7'24 falan desteklemedim doğru şekilde ve bilgi ile eleştirilmesi için o bilgilerde kaynakları da göstererek verdim ve kendi düşüncemi söyledim bunun içinde hesap verecek falan değilim.
Söylediğin kendi düşüncenin sonucu ne oldu peki hangi noktadayız,ben söyliyim

Boeyin parası +tüm gelirler buhar oldu
Florya uçtu
Transfer yok
Erden bay bay

Şimdi de hesap verecek değilim diyip sıyrılamazsın

Dursuncular tek tek

images.webp

Florya uçtu
Transfer yok
Erden bay bay

Dursuncular tek tek

Ekli dosyayı görüntüle 250250
Boey'in parası ve diğer gelirler nereye uçtu? Bu kulübün giderleri de var değil mi? Ha ceplerine attılar diyorsan o paraları o başka o zaman da ispatlanması lazım myle bir şey yaptılarsa umarım ispatlanır da hapise girerler. Florya için daha yetki kongresi yapılmadı yine ihale yapılmadı. Transfer döneminin daha başı. Erden Timur'un gitmesine üzüldüm orda onun davranışlarına kanmışım keşke kendisi sorun varsa ona göre davransaymış ve yine keşke Erden Timur her şeyi isim vererek açık açık konuşsaydı. Tabi de hesap verecek değilim. Oy hakkım olsa yada bu konuda sosyal medyada bir PR'ım olsa hadi diyelim haklısın. Şu forumda doğru- yanlış fikrimi yazıyorum. Eleştiri yapanların hiç birini de burada bir şeyle itham etmedim ve saygısızlıkta yapmadım.

Abi bankalar birliğinden çıkıp yeni kredi mi çekecez

Bankalar birliğinden çıkılmamalı

Florya uçtu
Transfer yok
Erden bay bay

Dursuncular tek tek

Ekli dosyayı görüntüle 250250
Ha bu arada Dursun Özbek istifa yazmamı istiyorsan onu da yazarım Dursun Özbek İstifa. BB'den çıkmadığı sürece de benim için değişen bir şey olmaz.

Boey'in parası ve diğer gelirler nereye uçtu? Bu kulübün giderleri de var değil mi? Ha ceplerine attılar diyorsan o paraları o başka o zaman da ispatlanması lazım myle bir şey yaptılarsa umarım ispatlanır da hapise girerler. Florya için daha yetki kongresi yapılmadı yine ihale yapılmadı. Transfer döneminin daha başı. Erden Timur'un gitmesine üzüldüm orda onun davranışlarına kanmışım keşke kendisi sorun varsa ona göre davransaymış ve yine keşke Erden Timur her şeyi isim vererek açık açık konuşsaydı. Tabi de hesap verecek değilim. Oy hakkım olsa yada bu konuda sosyal medyada bir PR'ım olsa hadi diyelim haklısın. Şu forumda doğru- yanlış fikrimi yazıyorum. Eleştiri yapanların hiç birini de burada bir şeyle itham etmedim ve saygısızlıkta yapmadım.
Gelirleri ve giderleri başka başlıkta hesaplamıştık sana aradaki + farkı göstermiştim,öyle gelirler giderleri karşıladı gibi safsatalara girme yani hiç

Her şeyi geçtim bana boeyle bakambudan gelen 35in (devre arası transfere para harcanmadı,bb borcu kapatılmadı) nerede olduğunu söylermisin nerede bu para

Gelirleri ve giderleri başka başlıkta hesaplamıştık sana aradaki + farkı göstermiştim,öyle gelirler giderleri karşıladı gibi safsatalara girme yani hiç

Her şeyi geçtim bana boeyle bakambudan gelen 35in (devre arası transfere para harcanmadı,bb borcu kapatılmadı) nerede olduğunu söylermisin nerede bu para
Yarısı BB'de yine vergilerde kesildi direk. Rennes'in belirli bir payı vardı o da ödenmiştir. Belirli bir miktarda kasa da vardır.

Yarısı BB'de yine vergilerde kesildi direk. Rennes'in belirli bir payı vardı o da ödenmiştir. Belirli bir miktarda kasa da vardır.
Hadi onu ezdik,daha yeni loca satışlarından gelen para nereye gitti

Hani geçen sende söylüyodun ya loca gelirlerinin nerede olduğunu ben bile bulamadım diye,o gelirden bahsediyorum ona nolmuş

Tüm gelirlerin yarısı BBye gidiyor olayınd şöyle bir saçmalık var.

Öyle olsa bu sene 200 milyon euro gelir elde ettik

Yarısına BB çöktüğünü varsayarsak o hesapta 100 m euro olsa BBden çıkıyorsun zaten

O seneki ödeme kadar limidi vardır diye varsayıyorum ya da oyuncu satışlar, para ödülü gibi gelen ödemelerde geçerli bu mevzu.

Yapmayın etmeyin yalancı falan denince bazı arkadaşlar alınıyor hatta başkan böyle konuşunca yalan söylemiş olmuyormuş sadece gecikme oluyormuş.lütfen biraz daha sağduyu

Hadi onu ezdik,daha yeni loca satışlarından gelen para nereye gitti

Hani geçen sende söylüyodun ya loca gelirlerinin nerede olduğunu ben bile bulamadım diye,o gelirden bahsediyorum ona nolmuş
Loca satışını bilmiyorum. Peşin mi satıldı taksitli mi satıldı? Spk'da açıklanan rakamlarda yok çünkü. Bilanço belli yoksa Spk'ya açıklanıyorlar orada ne kadar kar yapıldı o da belli tabi o karın bir kısmı amatör branşlardaki zararı kapatmıştır mesela.

Dursun Özbek gibi biri bu kulübe başkan olabiliyorsa herkes her şey olabilir bu ülkede arkadaşlar.

Rekor gelirin varken nasil BBden cikamiyorsun? Zaten sözde herseyin yarisi BBye gitmiyor mu? Üstüne planlanmamis 30 milyon Boey geliri elde ettin.

O Boey geliri olmasa bunlar ne yapacakti? O para oyuncularin maasina falan mi gitti? Öyleyse, geri kalan paraya ne oluyor? Rekor geliri elde ediyorsun, devre arasi satis rekoru kiriyorsun ve bir sag beke para bulamiyorsun. Bu is tam nasil oluyor?

Yoksa bazi oyuncularda sponsor mponsor sayesinde aldik dediklerine ragmen, para bizim kasadan mi cikti da para kalmamisti?

Geri
Üst Alt