D. Özbek: "Aslantepe Vadisi projesi, Galatasaray'ın önümüzdeki yüzyılını şekillendirecek projelerden biri"

Arif Çelik

Hocaların Hocası
1776711584467.webp

Dursun Özbek: "Bildiğiniz gibi 23 Nisan'ı stadyumumuzda çocuklarımızla beraber kutlayacağız. Aynı zamanda da bir temel atma törenimiz var. Hepinizi bekliyorum. Aslantepe Vadisi projesi, Galatasaray'ın önümüzdeki yüzyılını şekillendirecek projelerden biri."

Dursun Özbek: "Galatasaray'ın Türkiye sınırlarını aşan global bir marka olma özelliğini daha da yukarılara taşıması, gerçekten birlikteliğimizin ve beraberliğimizin eseridir."

Dursun Özbek: "Hiç eksilmeden, kuvvetten düşmeden bu yolda ilerlemeye hep beraber devam etmemizin gerektiğine inanıyorum. Bizde biliyorsunuz, yukarı çıkanı aşağı çekme gibi bir tarz var. Hiç bundan etkilenmeden, hiç bunları dikkate almadan hep birlikte yolumuzda yürüyeceğiz."

Dursun Özbek: "Burada bizi kuvvetli kılan tek bir şey var: camianın birlikte olması ve yarattığımız sevgi ikliminin, birbirimizi sevmenin devam etmesi."

Dursun Özbek: "Bildiğiniz gibi zor dönemlerden geçiyoruz. Neyle uğraştığımızın, neyle karşılaştığımızı anlatmaya gerek yok, içinde yaşıyoruz. Bizi kuvvetli kılan tek şey var; camianın birlikte olması ve yarattığımız sevgi ikliminin devam etmesi."

1776711546224.webp

Basket sahası yeterdi sadece diğer amatör şubeleri kapatın gitsin dedikçe bide öküz gibi yatırım yapıyoruz batıracak bizi

Basketbol salonunu 13 bin kişiye çıkartmışlar. Çok iyi

Hic 10 bine yakin seyirci ortalamasi oldu mu? Herhalde olmamistir. Bence 10 bin bile yeter. Diger branslara cok asiri para harcamakta bana asiri mantikli gelmiyor. Borclari iyice düsürmeden, ben böyle fazla yatirim yapmazdim ama neyse.

Bu da yüzyıl muhabbeti yapıyo :crushed: Gross

bence basketbola gerek yok kapatılsın. Erkek futbol, kadın futbol, kadın voleybol harici bütün branşlar kapatılmalı.
Branş kapatma cümlesi çok kullanılıyor ama oldukça bağnazca düşünmeden edilen bir laf bana göre. Bu kadar kalabalık ülkede çocukların yönlendirilebileceği tek sosyal alan kulüpler kaldı. Müzik, tiyatro vs kültür sanat alanları gittikçe daraltılıyor. Yeni nesilde ailelerin çoğu çocuklarını kulüplerin spor okullarına gönderiyor. Ya profesyonel veya amatör sporcu oluyorlar, ya da sosyal olarak ekipsel çalışma bilinci kazanıp topluma daha sağlıklı bireyler olarak kazandırılıyorlar. Amatör branş dediğimiz şey toplumu direkt etkileyen çok önemli bir husustur. Keşke daha çok alanda faaliyeti olsa kulübün.

Branş kapatma cümlesi çok kullanılıyor ama oldukça bağnazca düşünmeden edilen bir laf bana göre. Bu kadar kalabalık ülkede çocukların yönlendirilebileceği tek sosyal alan kulüpler kaldı. Müzik, tiyatro vs kültür sanat alanları gittikçe daraltılıyor. Yeni nesilde ailelerin çoğu çocuklarını kulüplerin spor okullarına gönderip sporcu yetiştiriyor. Yetişmeyen grup bilinciyle medeni bir insan olarak çıkıyor o okullardan. Amatör branş dediğimiz şey toplumu direkt etkileyen çok önemli bir husustur. Keşke daha çok alanda faaliyeti olsa kulübün.
Bu kadar çok bölünmeye gerek yok. Bizim çok büyük maddi gücümüz de yok. Ciddi şekilde yarışabileceğin 2-3 alan seçip orada olmak daha mantıklı.

Şaka maka tarihin en başarılı başkanı olma yolunda ilerliyor bu adam. İstifa için otelini taciz ettiğimiz günlerden buralara gelmesi büyük olay. Bu sene özelinde Uğurcan transferinde de direkt şampiyonluğa etki etti (insallah şampiyon olursak).

Ne kadar yatirim yaparsaniz o kadar sponsor o kadar basari gelir.Nba Avrupa dan bahsediliyor stadin ust duzey olmasi lazim.Bu stadlara iyi sponsorlar geleceginide dusunuyorum

Bu kadar çok bölünmeye gerek yok. Bizim çok büyük maddi gücümüz de yok. Ciddi şekilde yarışabileceğin 2-3 alan seçip orada olmak daha mantıklı.
Yanlış düşünüyorsunuz. Neyse ki kulüp içindeki üyelerin çoğu da benimle paralel düşüncelere sahip. Kulüpler futboldan ibaret olamaz. Bu ülkedeki kız çocuklarının çoğu futbolla alakasız. Voleybol, dans, atletizm ve tenis'e ilgi yüksek. Ülke sporunun geleceğinde ciddi geri dönüşler olacak buralardan. Galatasaray doğru projelerle her alanda en güçlü olmalı.

Ne kadar yatirim yaparsaniz o kadar sponsor o kadar basari gelir.Nba Avrupa dan bahsediliyor stadin ust duzey olmasi lazim.Bu stadlara iyi sponsorlar geleceginide dusunuyorum
o iş hikaye fenerbahçe ülker o kadar sponsora ve el şampiyonluğuna rağmen sürekli zarar ediyor

Geri
Üst Alt