GSC Haber D. Özbek: "Maddi anlamda Galatasaray'ı zora sokacak bir hamlede asla bulunmayacağız"

İlk lig maçına 26 gün kaldı.

Yine son dakika panik transferler maalesef daha ağır maliyet oluşturacak bu gidişle.

Hep aynı senaryo.

madem alamayacaktınız neden şov

Bu olay yönetimi götürür umarım mayısı göremezsiniz

Nasil zora sokmak? Misal Osimhen toplam Transfer maliyeti Galatasarayin borclarinin belki dört veya bes de biri. O vakit neyin hedefindesiniz osimhen pesindeykene?

Tüm kurşunu Osi için kullanacak halimiz yok.

Vazgeçsinler. Parçalanmayalım daha transfee bekleyen bir sürü pozisyon var.

Işin daha kötü kısmı bu yönetimin B planı yok. Ben zannetmiyorum ki bunlar osimhen'in olmadığı bir senaryoda transfer hamlelerini yapsın yine geçen seneki gibi son dakika cuesta jelert sallai gibi vasat adamlara para basarlar.

Dursun Özbek yönetimi bu transfer olmasın diye sabahtan akşama kadar dua ediyordur eminim

Ben de bu şekilde olmasını çok istemiyorum. Forvet hattımız kötü değil. Napoli de işin suyunu çıkardı.

Ali Koç devreye girip pislik yapmıştir. Cebinden baskana 10 milyon bile vermis olabilir
Cebine sigacagini sanmiyorum 10 milyonun. İşin şakası bir yana, açıklama yapılmalı artık. Süreç boyunca yapılan tek doğru bu açıklama. Devamı gelmeli. biz egildik, yaglamamizi istedi yagladik. İplerin hepsini verdik adamın eline. Dilediğini yapar

Başkan topçu satacaktın hızlıca çer çöpü koysan listelere minimum 15m sokmuştun kasaya. Ne satabiliyorsun ne alabiliyorsun. 75 mioyu direkt yatırsan bu oe de laurentiisle hiç muhatap olmuyordun şimdi. Bunun yoluda 15 temmuza kadar 15-30 m civarı oyuncu satışıydı. Geri kalan parada bütçede vardır herhalde 40-50 m peşine çıkmışız haberlere göre çünkü.

Geri
Üst Alt