GSC Haber D. Özbek: ”Türkiye Futbol Federasyonu mevcut yönetimiyle tüm ilişkilerimiz, bugün itibarıyla, askıya alınmıştır”

De bakalim kendi maclarimizi kendimiz verecegiz diye rest cek nasil yayinci kurulus ile Tff panik yapacak. Bunun disinda hic bir etkin olmaz bu aciklamanin

Senin gibi başkan olursa athena gökhan'ı bile atarlar maça

Yani tff ,hakem gs baskani bunlarin niyetleri gayet acik ve netler yani gizlemiyorlar
Bunlara karsi reaksiyon verebilecek 2 grup hoca ve oyuncu grubu bunlardan reaksiyon gelmezse hmyapialn tum picliklere rağmen yururlersesahada ve okan yine sacmalarsa ozaman ne hakem diyebiliriz ne haciosman ne baska sey

Kim acaba ilk "Çelik ayna! çelik ayna" tiviti atar

Yani tff ,hakem gs baskani bunlarin niyetleri gayet acik ve netler yani gizlemiyorlar
Bunlara karsi reaksiyon verebilecek 2 grup hoca ve oyuncu grubu bunlardan reaksiyon gelmezse hmyapialn tum picliklere rağmen yururlersesahada ve okan yine sacmalarsa ozaman ne hakem diyebiliriz ne haciosman ne baska sey

Hedef deyince sanki protesto gibi algıladım renktaş ondan sordum

TFF şu an kahroluyormuş ,bu açıklamadan sonra biz ne halt edeceğiz diyorlarmış.

Biz bunlardan aylar öncesinden yabancı hakem açıklaması beklerken gelinen durum ortada. Askıya aldım diyenin 3 puanını çalsalar ne yapacak? Engelli bastık mı diyecek bu kez?

Sirke döndü lig. Bir tane torpilli hakem tüm derbilerimizi yönetiyor, istediğini yapıyor ve milyonlarca taraftarı olan kulübün yöneticileri çıt çıkartamıyor.

Kadıköy'deki derbiden sonra düdük astırıyorduk, bir daha bizim maçlara verdirmiyorduk sözde.

Çok sert ve fevri tepkiler veriyor yönetim. Tff'de bayraklar yarıya inmiştir

Kendi taraftarimizin önünde kendi sahamızda bu denli korkmamiz cekinmemizin nedeni sizce yasinmi yada hoca ve oyunculara olan guvensizlik mi?

Off be işte aradığımız tepki buydu. Bu tepkiden sonra Hacıosman kaçacak yer arıyordur. Acayip korkmuştur...

Kendi taraftarimizin önünde kendi sahamızda bu denli korkmamiz cekinmemizin nedeni sizce yasinmi yada hoca ve oyunculara olan guvensizlik mi?

Bence tamamen günün sonunda fener şampiyon olursa medyada 3-4 gün çok mutsuz olacağımızı bildiğimiz için bundan kaçıyoruz bunun paniğini yaşıyoruz, işte Fenerliler alay edecek vs

Yoksa bi maç kaybetmekle bi şampiyonluk kaybetmekle hiçbir şey olmaz

Farklı durumlar. Formda olsak, takıma güvensek de Yasin Kol gibi bir hakem derbide seni kolayca durdurabilir. Hakemi de yeneceksin sözü artık tarih oldu.

Takım zaten kötü oynuyor diye bu atamayı normal karşılamak alakasız olur.

Kaldı ki Fb ile oynadığımız derbilerde iç saha-dış saha maçları hem biz hem onlar için tersine işliyor son yıllarda.

Belki kötü oynasak da galip ayrılacağız -şampiyonluğu ilan edeceğiz- ama hakem buna engel olacak. Bu durumda ne yapacağız? Biz iyi oynadık sanki mi diyeceğiz?

Halk olarak 25 senedir çok bişi yapıyormuş gibi bol keseden atıp tutuyorsunuz yine

Geri
Üst Alt