Dağ 2

Gerçekten muhteşem bir film.Atsız Ata'nın şiiri müthiş bir duygu katmış filme.Vaktiyle bir Atsız varmış.Var olsun!

Şuan digiturk 317 de açık izleyebilirsiniz

fapatalk'dan gönderildi.?

valla ben pek begenmedim dağ 2 yi.. hakkında yapılan baya bi olumlu yorum beklentimi yüksek tutmuştu ancak tamamen hayal kırıklığı oldu benim için..

almanca altyazili varmi arkdslr
alman arkdslarima izleteyim

Bayağı kaliteli bir yapım olmuş, eksik diyebileceğim tek yer son çatışma sahnesinin fazla uzun olması.

{taptap}

Ya şimdi ben de filmi herkese tavsiye ettim, şöyle güzel böyle güzel dedim ama işin içinde duygusallık var tabi. Tavsiyem üzerine sinemada izleyenlerden olumsuz geri dönüş aldım çünkü çok övmüş olmam sebebiyle beklentiyi çok yüksek tutmuşlar. Bizim film değil de hollywood filmi olsa '' tipik amerikan propaganda filmi '' dersin ve 4/10 puan verir geçersin, ama işte yerli yapım olması sebebiyle bu gibi yapımları teşvik etmek amacıyla insanlar biraz abarttı ki garipsenecek bir durum değil. (Ben de dahil)

Ana tema olarak tears of the sun filminden çok etkilenilmiş gibi gelmişti bana.

Geçen bir filmin yapımcısı ile tanıştım, klasik Türk korkusu inli cinli bir filmin, amatör bir yapım oldu 100 bin tl bütçemiz vardı gişesi çok olmadı tarzı bir sohbet gerçekleşirken, diğer bir ağabeyimiz 170 bin tl ile çekilen Dağ'ın gişe hasılatını söyledi de ortamda oluşan küçük bir sessizlikten sonra ufkum açıldı. Filmin bu bütçelerle bu kadar sükse yapması tek başına başarı zaten ikinci filmde uçmuşlar tabii de "az" parayla da iyi işler yapılacağını göstermeleri bile yeterli bu filme ve ekibine saygı duymak adına.

Geçen bir filmin yapımcısı ile tanıştım, klasik Türk korkusu inli cinli bir filmin, amatör bir yapım oldu 100 bin tl bütçemiz vardı gişesi çok olmadı tarzı bir sohbet gerçekleşirken, diğer bir ağabeyimiz 170 bin tl ile çekilen Dağ'ın gişe hasılatını söyledi de ortamda oluşan küçük bir sessizlikten sonra ufkum açıldı. Filmin bu bütçelerle bu kadar sükse yapması tek başına başarı zaten ikinci filmde uçmuşlar tabii de "az" parayla da iyi işler yapılacağını göstermeleri bile yeterli bu filme ve ekibine saygı duymak adına.
İkinci film 2.5m gibi bir rakamla çekilmiş.
+30m hasılat vardı en son.

tapatalk

ikinci filmde profesyonel destek aldıkları çok belli , silahların tutuluşu , çatışma sahneleri hiç sırıtmıyordu.

keskin nişancı sahnelerinde nişan ve hedeflerin mesafeye göre geç düşmesi çok iyi ayarlanmıştı.

göze batan bariz bir sahne hatırlamıyorum.

Geri
Üst Alt