Daily Mirror: "Semih Kaya, Manchester United için Atletico Madrid'i reddetti"

Birileri semih hakkinda haberler çikariyor. Geçen senede Juventus ,Milani ortaya attilar. Bu fb medyasi Burak&Selçuk'u simartip vazgeçilmez yaptigi gibi semih'de simartmaya çalisiyor. Böylelikle simarip kendini Hint kumasi zanneden yerlilerimiz takimda huzursuzluk yaratacaklar. Bizi yerliler yoluyla vurmanin yolunu bulmuslar. Aysal kurduklari bütün tuzaklara düstü.

Fırsat gelmişken satalım sonu Burak gibi olmasın.Yerine oynayabilecek yerli buluruz.11 Milyon euro az değil bence iyi para.Bakın Burağa satmadık Lazioya şimdi değeri 1 milyon euro bile etmez.

Semih oynar buyuk takimlarda o potansiyel var .Yada soyle diyelim onun yas grubunda onun kadar tecrubeli ,kendini kanitlamis stoper sayisi az.Yoksa Semih'in hala gelistirmesi gereken seyler var.10 milyon filan veriyolarsa satilmali yerine Akhisarli Ugur'u aliriz cok bisey farketmez emin olun,Semih'in avantaji buyuk maclar oynamis olmasi.

Alpay Özalan İngiltere'ye gittiğinde birkaç ay topa kafa vuramamış dediğine göre.Semih bu konuda çok kötü.İngiltere'ye uygun olduğunu düşünmüyorum.

Alpay Özalan İngiltere'ye gittiğinde birkaç ay topa kafa vuramamış dediğine göre.Semih bu konuda çok kötü.İngiltere'ye uygun olduğunu düşünmüyorum.

Kafa yoktu zaten Alpay'da. Semih gelisime daha acik. Ujfa yaninda oynarken bile kendini nasil gelistirdi. Avrupa'da iyi antrenorlerle, yaninda iyi savunmacilarla oynarken daha ust seviyeye cikartir kendini.

size cris, dany ler müstehak, 5 yabancı sınırı varken adam mı gönderilir? bir rakibimize bakın yerlilerden kimleri yollamış diye? önce febişler gökhan gönülü caneri göndersin...

semih oynar united'da zirt diye kadroya giremez ama, profesyonel olabilecek bir yapisi var IMH. gelisime acik goruyorum hele ingilterede

11 milyon? Sırtımda taşarım semihi ingiltereye. Uğur demiroku alırım yerine tamamdır

Burada daha fazla gelişemeyeceği için yurt dışına gitmesi isabetli olacaktır.

Semihi premier lige çok yakıştırıyorum,orda başarılı olabileceğini düşünüyorum.

Semih ile ayni yas grubunda olan (1991) ve avrupanin önemli ve taninmis takimlarinda yer alan stoperlere bir göz atalim.

Marc Bartra (Barcelona)
Eliaquim Mangala (Manchester City)
Stefan Savic (Fiorentina)
Juan Jesus (Inter Milan)
Joel Matip (Schalke 04)
Inigo Martinez (Real Sociedad)
Konstantinos Manolas ( AS Roma)
Aleksandar Dragovic (Dinamo Kiev)
Kalidou Coulibaly (Napoli)

Bu saydiklarim arasinda tecrübeleri ile öne cikan 3 isim var. Matip,Mangala ve Semih.

Bence Semihin sanssizligi Türkiyenin altyapiya verdigi "önem". Bu sorunun sayesinde bir oyuncunun genc yasta ögrenmesi gerek olan bilgileri ancak sonradan oynaya oynaya ögrenebilmesi.

Son derece haklısın.

11m€ muymuş değeri, sanırım bugün 5 haneli rakamlara düşmüştür.

Yerlilerin totosunu kaldırmaktan başka bir işe yaramayan sipariş haberi ,

Ntvaspor Son dk haberlerine göre Ardayi 89 milyon euroya kadrosuna katan Barça'nin yeni hedefi Semihmis. Bu transfere 43 milyon euro ayırmışlar.

hemen satalım 10 mılyon falan ımkan yok etmez.

24 Ekim 2012 de hazırlamışım bu görseli. Bugün tarih 23 Ekim 2014... Tam 2 yıl geçmiş aradan...

İzliyor sadece. Önünden geçeni. Yanından geçeni.
Aslında Semih'in hatası şu: Semih, rakiple mücadelede var. Ama topla işi yok. Sadece rakiple ikili mücadele adamı.
Top takibi. Top kesme. Topsuz oyun gibi kavramlardan çok uzakta bir defans oyuncusu...

semh1.png

Geri
Üst Alt