Daley Blind Manchester United'da!

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
BwRyiVhIMAAYhQg.png

Manchester United @ManUtd 2 saat

BREAKING: #mufc has reached agreement with Ajax to sign Daley Blind, subject to a medical and personal terms.

AFC Ajax (English) @AFCAjax_EN 43 dakika

Ajax and Manchester United reach agreement for Blind;english.ajax.nl/News/Archive/A…

Rojo ve Blind arasinda bir tercih yaptilar saniyordum ama ikisini de aldilar. Bakalim nasil bi kadro kuracak Van Gaal

Lazım olan stil bir transfer. Fellaini belini döndürene kadar top ağlara gidiyordu.

Yalniz bu adam da tam joker. Sol bek, stoper, orta saha her yerde oynuyor adam.

Defans hattını gençlerden kurdu Van Gaal. Defans için enerji katacakları bir gerçek ama defansa gençleri doldurması pek iyi olmaz ManU gibi bir kulüp için. Vidiç'i arayabilirler benden söylemesi.

Tam anlamıyla bir kumar oynadı Van Gaal bu sene. Tutarsa bu sene ligde ilk 3'e girebilirler.

Rojo blind luke shaw hepsi sol bek değil mi bunların rojo stoper de oynuodu gerçi ama van gaal enteresan işler peşinde yine

Rojo blind luke shaw hepsi sol bek değil mi bunların rojo stoper de oynuodu gerçi ama van gaal enteresan işler peşinde yine

Van Gaal 3-5-2' de israr edecek belli. Rojo sol stoper ve sol wingback gibi oynar. Blind sol stoper, sol wingback, sol ic olarak oynar. Luke Shaw da sol wingback.

Sistem transferi , bana göre çok yönlü ve sistem oyuncusu olduğu için alındı.

Van Gaal'in sistemine uygun bir oyuncu Blind.

Rojo'yu sol stoper, Blind'i de sol kanat oynatır muhtemelen.

Di Maria'yı falan nasıl oynatacak, çok merak ediyorum.

arsen wengeriye'ye debuçiye'yi aldiginda fransalilara torpil yapiyor yorumlari var idi

acaba yeni bir wengeriye mi doguyor?!?!%

Bakarsan teknik olarak çok büyük mezhiyetleri yok ama çok zeki bir çocuk, futbolu biliyor.

ManU okadar transfer yapmasina ragmen hala kendini kurtaramaz bu kadroyla. Bence hala yetersiz bir kadroya sahipler. Blackett, Fletcher falan kim yahu?

ManU okadar transfer yapmasina ragmen hala kendini kurtaramaz bu kadroyla. Bence hala yetersiz bir kadroya sahipler. Blackett, Fletcher falan kim yahu?

DiMaria hayatının hatasını yaptı bence , O'na yazık olacak ,

geri gelip Blackett'ten pas almaya çalışıyor !

Geri
Üst Alt