Damadın Nişandaki Tavırları Gündem Oldu

Recep Buruk

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör

soru işareti mert s yüksel tilt olsun diye koyulmuştur

pp'deki yavru goril daha duruşa sahip bu arkadaştan. insan nişana böyle mi gelir veya böyle mi davranır yahu. az ağırlığın olur, ortama uyumu olur insanın.

14. saniyede ne diyor gelin hanım

uzaylı fln mı acaba.

Elinde telefonla mekana giren adama direkt kapıyı gösterip uğurlayacaksın abi. Öküz seviyorlarsa bilemem tabii.

Az önce ekşide gördüm yorumları okuyordum ben de bu dağ ayısı ile alakalı. Telefonla oynamasından çok dikkatimi çeken karşısında aile büyükleri oturuyor. Ayak ayak üstüne atmış haşırt huşurt koltuk altını kaşıyor. Kız halinden memnun gözüküyor.

kusura bakmayın feramuz konusuna komikli yorum yazıyordum

Bu arkadaştan sote olur da koca olmaz. Durumun vahametini ayıkamayan gelin hanıma da boşanırken başarılar dilerim.

Hanzonun vücut bulmuş hali
Böyle bir arkadaşım var
Ve tipi de acayip benziyor
Ve fenerli

Ailede en sevilen damat olur, kızar diye suyuna gidilir, bir dediği iki edilmez. Kızı aldatır herkes seferber olup kıza baskı yapıp geri döndürürler. Kızı döver, kocandir sık dişini derler. Saygı sıfır olsada en çok bunların çocuk ailede bakılır, en çok bunun çocuğuna harçlık verilir

Gelin Hanım şunu sıkıntı yapmıyorsa ileride de yapmayacak. Evlendikten 3 gün sonra adam elinden telefonu düşürmediğinde, telefon sürekli elinde bu ne biçim iş demeyecek. Adam ben seni isterken bile kapıdan bu şekilde girdim dediğinde verecek cevabı yok zira. Ona göre karar versin ama muhtemelen eşinin bir dediğini iki etmeyen bir kocadan daha fazla değer görür bu herif.

Geri
Üst Alt