Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 9.166
- 6.333
- 983
Gülsem mi, ağlasam mı bilemiyorum, öyle akıl almaz bir olay.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
damat asker kaçağıymış. canlı yayında götürüyolar xD
Nasil yaptin lan anlatsana biz de deneyek derlerAskerde bunu fena yaparlar. Naneyi yedi
Gene ne olduKayınpederin durumuna üzüldüm. Aslında onu en iyi ben anlıyorum. Bu ara dostlarindan vurgun yiyen sadece kendisi değil..
bence koğuş arkadaşları arkayı kollasın gece yatarkenAskerde bunu fena yaparlar. Naneyi yedi
Kıza işkence falan diyorlardı ondandır herhalde.olm tutuklanacak naptı bunlar? :d
öyleyse baska amma velakin kıza işkence bile söz konusu olsa ve şikayetçi olsa kız, adalet bu kadar hızlı tecelli etmezdi.Kıza işkence falan diyorlardı ondandır herhalde.
kendi aralarında şikayet etse doğru diyon ama tv de twitter da falan gündem olunca tepki gelince bi anda hızlanıyor adalet.öyleyse baska amma velakin kıza işkence bile söz konusu olsa ve şikayetçi olsa kız, adalet bu kadar hızlı tecelli etmezdi.
asker kaçağı dendi ve kızın devlet tarafından ödenen engelli maaşına çökmüş annesiSon derece ahlaksız bir durum ama suç teşkil etmiyor bu durum bildiğim kadarıyla
Asker kaçağı tutuklanmaz la kışlaya posta edilirasker kaçağı dendi ve kızın devlet tarafından ödenen engelli maaşına çökmüş annesi